Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η Miltech στην έκθεση ADEX 2016

adex-2016-ii-1-548x330

Η Miltech είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που συμμετέχει στην Έκθεση Αμυντικού Υλικού ADEX 2016 που πραγματοποιείται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.


Στην έκθεση αυτή η Miltech παρουσιάζει μια σειρά από θερμικές κάμερες παρατήρησης και σκόπευσης.

 Οι νέες κάμερες χρησιμοποιούν το νέο αισθητήρα υψηλής ευκρίνειας που δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ακρίβεια στη στόχευση και φυσικά ευκρινέστερη εικόνα.

Η νέα κάμερα στόχευσης MLT-IRS-80 έχει ήδη περάσει μια σειρά δοκιμών που διήρκεσαν περίπου 1 χρόνο κι έχουν επιλεγεί από δύο σημαντικούς πελάτες του εξωτερικού λόγω των τεχνικών πλεονεκτημάτων της έναντι 22 ανταγωνιστών.

 Παράλληλα η Miltech έχει ολοκληρώσει το νέο σύστημα παρατήρησης που αποτελείται από ψυχόμενη θερμική κάμερα για αποστάσεις τουλάχιστον 10 km σε συνδυασμό με μεγάλους φακούς ΖΟΟΜ, κάμερα ημέρας και αποστασιόμετρο LASER.

Η κάμερα αυτή έχει ήδη τοποθετηθεί σε Πολεμικό Πλοίο και υφίσταται τις προβλεπόμενες δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες.

 Στη φωτογραφία ο κ. Αλέξανδρος Κουτσός επιδεικνύει τη θερμική κάμερα σκόπευσης στον Υπουργό Αμυντικής Βιομηχανίας του Αζερμπαϊτζάν  Κο Yavar Jamlov και στον Αρχηγό της Αστυνομίας Κο Elchin Guliyev καθώς και σε ανώτερους αξιωματικούς της συνοδείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: