Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΦΘΟΝΟ ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

foto-4

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σπόνσορας δεκάδων τουρκικών οργανώσεων και ιδρυμάτων αναδεικνύεται ο γνωστός μεγαλομεγιστάνας Ουγγροεβραίος, Τζωρτζ Σορός, ο οποίος πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι είχε διαθέσει περί τα 11 δις δολάρια για την προώθηση μουσουλμάνων λαθρό από την Τουρκία προς την Ελλάδα.


%cf%86%ce%bf%cf%84%ce%bf3

Σύμφωνα με αποκλειστικά δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, (Aydınlık, Milli Gazete, 24/9), τα εκατομμύρια του Σόρος ρέουν σαν ποτάμι στην Τουρκία και χρηματοδοτούν μια σειρά οργανώσεων και ιδρυμάτων που απλώνονται σε όλο το φάσμα της τουρκικής κοινωνίας.


Πρόσφατα μόλις έγινε γνωστό πως ο μεγιστάνας αυτός διέθεσε 43 εκατομμύρια τουρκικές λίρες προς τα ιδρύματα που ελέγχονται από το ίδιο.


Συγκεκριμένα από τον Τζωρτζ Σόρος ελέγχονται σύμφωνα με ένα κατάλογο που δημοσιεύτηκε στα τουρκικά ΜΜΕ πάνω από 30 κοινωνικοπολιτικά ιδρύματα. Πολλά απ αυτά τα Ιδρύματα έχουν σχέση με ομοφυλοφίλους με την προώθηση του πολυπολιτισμού, με την αλληλεγγύη στους λαθρό, με την προώθηση των λαθρό προς την Δύση. 


Όπως φαίνεται ο κύριος αυτός έχει βρει πολύ πρόσφορο έδαφος στην γειτονική χώρα για να προωθήσει τις νεοταξικες του φιλοδοξίες και την παγκόσμια Νέα Τάξη.


Αλλά οι διασυνδέσεις του Τζωρτζ Σόρος με την προώθηση των λαθρό προς την Ελλάδα αποκαλύφτηκε σε όλο της το μεγαλείο όταν τον Σεπτέμβριο του 2015, δηλαδή πριν από δυο χρόνια, ο Jonathan Samuels ένας ανταποκριτής του Sky News στη Λέσβο αποκάλυπτε για ένα εγχειρίδιο made by Soros το οποίο είχαν τυπώσει και διανέμει ΜΚΟ ελεγχόμενες και χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος, το οποίο προμηθεύονται οι λαθρομετανάστες για να έρθουν στην Ελλάδα και το οποίο έχει συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνων και οδηγίες για να περάσουν μέσα στην Ευρώπη.



george-soros-new-world-order-nazi-nteb


Ο πρόχειρος οδηγός αυτός ήταν γραμμένος στα Αραβικά και περιλαμβάνει αριθμούς οργανισμών όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους Πρόσφυγες. Πίσω από αυτούς τους οργανισμούς υπάρχει ο οργανισμός του Σόρος W2EU δηλαδή Welcome to Europe ( καλωσήρθατε στην Ευρώπη).


Ένας από τους στόχους του οδηγού αυτού ήταν αυτοί που βρίσκονται σε κίνδυνο μέσα στο νερό.

Οι λαθρό μπορούσαν μέσω του οδηγού να καλέσουν μια επείγουσα κλήση, (hotline), που υπάρχει μέσα στον οδηγό και οι εθελοντές μεταφέρουν τις πληροφορίες στη σχετική ακτοφυλακή.


Όπως αναφέρεται στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, ένας έμπορος -λαθρέμπορος ανθρώπων με το παρατσούκλι «Abu Karem» που σημαίνει «ο γενναιόδωρος» πουλάει συριακά και ευρωπαϊκά διαβατήρια σε καφετέριες μέχρι και στα σοκάκια.


Μερικά από αυτά κοστίζουν 150 δολάρια, (132 ευρώ,) και είναι ολοκαίνουργια τυπωμένα στην Βουλγαρία. 750 ευρώ κοστίζει για να γίνεις ψευτοΣύριος σε λαθρομετανάστες που όπως αποκαλύπτεται 10% από τους λαθρομετανάστες σύμφωνα με στοιχεία ερευνών είναι του κοινού ποινικού δικαίου.


Τον Δεκέμβριο του 2015 είχε προκαλέσει την οργή του Πούτιν. Όπως ανέφερε τότε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, RIA Novosti, αλλά και τα τουρκικά ΜΜΕ, με απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας Μόσχας το κεκαλυμμένο ινστιτούτο του Σόρος, «Ινστιτούτο Ανοιχτής Κοινωνίας», καθώς και όλες οι παραφυάδες του που είχαν ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια στην Ρωσία, κατηγορηθήκαν για υπονομευτική δράση και απαγορεύτηκε η λειτουργία τους.


Παράλληλα απαγορεύτηκε κάθε επαφή Ρώσων πολιτών με οτιδήποτε έχει σχέση με τις δραστηριότητα του μεγιστάνα της Νέας Τάξης.


Ο Ρώσος πρόεδρος είχε καταλάβει τον ύπουλο και υπονομευτικό ρόλο του αρχιτέκτονα της Νέας Τάξης, που σε κάθε ευκαιρία όπως στην κρίση της Ουκρανίας προσπαθούσε να προκαλέσει τεχνητή εξέγερση του ρωσικού λαού κατά του Πούτιν, ένα παλιό σχέδιο ανατροπής του ρώσικου καθεστώτος το οποίο όμως δεν μπόρεσε ποτέ να εφαρμοστεί, καθώς η δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου είναι σε πολύ υψηλή επίπεδα και ανέρχεται συνεχώς.


Αυτά τα λίγα για τα έργα κα ημέρες του μεγάλου αυτού μεγιστάνα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: