Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ(Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Όλοι είχαμε δει πριν από λίγα χρόνια τις φρικτές σκηνές της εκτέλεσης του ηγέτη της Λιβύης, Muammar Gaddafi, με την ‘‘ ευγενή’’ χορηγία της τότε δαιμονικής υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.

Η ανατροπή του Muammar Gaddafi με την επέμβαση των δυτικών δυνάμεων αφού έφερε το χάος στη χώρα του, άνοιξε την πόρτα της Αφρικής και δεκάδες χιλιάδες Αφρικανοί έχουν ξεχυθεί προς την Ευρώπη προκαλώντας τώρα ένα ευρωπαϊκό χάος.
Γιατί όμως τόσο μένος κατά του Muammar Gaddafi; Έχουν γραφτεί πολλά όπως ότι αγόραζε μεγάλες ποσότητες χρυσού κάτι που δεν μπορούσε να ανεχτεί η Νέα Τάξη. Υπάρχει όμως ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που φανερώνει γιατί προκάλεσε την οργή της παγκόσμιας ελίτ.
Αυτό είναι το βιβλίο του με τον τίτλο ‘‘ Το Πράσινο Βιβλίο’’ στο οποίο ξεσκέπαζε όλη την υποκρισία της δήθεν δημοκρατίας που υπάρχει στην Δύση και το πως η Νέα Τάξη επιδιώκει να μετατρέψει τους ανθρώπους σε άβουλα πρόβατα προς κατανάλωση.
Παράλληλα την Νέα Τάξη την είχε ενοχλήσει σφόδρα το γεγονός ότι ο Muammar Gaddafi εφάρμοζε στο εσωτερικό της χώρας του μια πολιτική δωρεάν τροφής και στέγης, απαράδεκτο για ένα κλασικό φιλελεύθερο καθεστώς που λειτουργεί με τον σκληρό νόμο του κέρδους και του αδυσώπητου ανταγωνισμού.
Τα πολιτικά κόμματα όπως λειτουργούν σήμερα στις κλασικές δυτικές δημοκρατίες είναι οι ‘‘προφάσεις εν αμαρτίες’’ για να ξεγελάνε τον κόσμο να νομίζει ότι αυτός αποφασίζει με την ψήφο του ενώ στην πραγματικότητα είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά που τον παίζουνε ο σκοτεινοί κυρίαρχοι του πλανήτη.
Αξίζει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο του Muammar Gaddafi ‘‘το πράσινο βιβλίο’’ και ίσως καταλάβετε πολλά πράγματα.
Το πρόσχημα που επικαλέστηκε η Δύση για να ανατρέψουν τον «δικτάτορας και τύραννο» Καντάφι, είναι υποτίθεται ο δικτατορικός τρόπος διακυβέρνησής του και οι λεγόμενες «θηριωδίες» που έπραξε σε βάρος του λαού του όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω.
1. Δεν υπήρχε λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος στη Λιβύη. Η ηλεκτρική ενέργεια ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες.( εσάς σας το κόβουν)
2. Δεν υπήρχαν τόκοι δανείων. Οι κρατικές τράπεζες χορήγησαν δάνεια σε όλους τους πολίτες με μηδενικό επιτόκιο από το νόμο.(εδώ σας παίρνουν τα σπίτια και κατάσχουν τα πράγματα σας )
3. Η Ιδιοκτησία ενός σπιτιού θεωρήθηκε αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα στη Λιβύη.(εδώ σε λίγο καιρό δεν θα έχετε ούτε καν το σπίτι σας πλέον)
4. Όλοι οι νεόνυμφοι στη Λιβύη ελάμβαναν γαμήλιο δώρο $ 5.000. Με αυτά τα χρήματα θα είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν την πρώτη τους κατοικία. Με αυτό το μέτρο η κυβέρνηση του Καντάφι ήθελε να ενθαρρύνει τη δημιουργία νέων οικογενειών, ( εδώ διαλύουν την οικογένεια και την θρησκεία και προωθούν ανώμαλους).
5. Η εκπαίδευση και η ιατρική περίθαλψη ήταν εντελώς δωρεάν στη Λιβύη. Σήμερα το ποσοστό των εγγράμματων είναι 83 τοις εκατό. Η εκπαίδευση διαλύεται όλο και περισσότερο στη χώρα μας, το σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει τελείως όπου είναι καλύτερα να πεθαίνει κανείς παρά να εξαρτάται από αυτό.
6. Για την ενθάρρυνση της γεωργικής παραγωγής σε όσους Λίβυους ενδιαφέρονταν να στραφούν προς τη γεωργία, το κράτος της Λιβύης παρείχε δωρεάν σε όλους τους γεωργούς εκτάσεις για καλλιέργεια, σπόρους και όλα τα μέσα παραγωγής. Στη χώρα μας οι αγρότες είναι καταχρεωμένοι και η γεωργική παραγωγή συρρικνώνεται όλο και πιο πολύ, ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε ο παράδεισος της παγκόσμιας αγροτο-κτηνοτροφίας.
7. Στην περίπτωση που κάποιος Λίβυος έπασχε από μια νόσο και δεν υπήρχαν τα μέσα να θεραπευτεί στη χώρα του, το κράτος του παρείχε την οικονομική δυνατότητα να πάει για θεραπεία στο εξωτερικό. Για κάθε μήνα παραμονής στο εξωτερικό προσφέρονταν 2.300 δολάρια και δωρεάν τα μέσα μετακίνησης.
Στη χώρα μας είναι σχεδόν αδύνατον να εξασφαλίσεις από το ταμείο σου την οικονομική δυνατότητα για θεραπεία στο εξωτερικό, ενώ πολλά απαραίτητα φάρμακα πρέπει πλέον να τα πληρώνεις για να τα αποκτήσεις. Πεθαίνεις ουσιαστικά αβοήθητος καθώς ούτε τα φάρμακα τα απαραίτητα δεν χορηγούν πλέον σε καρκινοπαθείς.
8. Όταν κάποιος Λίβυος ήθελε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο το κράτος του παρείχε το 50% της δαπάνης. Ενώ εδώ στην Ελλάδα, ακόμα και για ελάχιστα χρέη σου κατάσχουν το ιδιωτικό σου αυτοκίνητο.
9. Όταν μια γυναίκα στη Λιβύη τελείωνε ανώτατες σπουδές και δεν μπορούσε να βρει εργασία, το κράτος αναλάμβανε να την αποκαταστήσει πληρώνοντας το μέσο μισθό  του επαγγέλματος στο οποίο αναζητούσε δουλειά μέχρι να βρεθεί μια επαγγελματικά πλήρης απασχόληση. Εδώ η ανεργία οργιάζει, θα είσαι 10 χρόνια άνεργος, και πολλοί νέοι αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά.
10. Η Λιβύη ήταν από τα λίγα κράτη που δεν έχει ξένο χρέος ενώ τα ταμειακά της αποθέματα ύψους 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχουν παγώσει παγκοσμίως και ίσως χάνονται για πάντα, ( οι δικοί μας σας έχουν πουλήσει και εσάς και όλη την χώρα στους ξένους, με αποτέλεσμα η χώρα μας να είναι καταχρεωμένη)
11. Για κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί το κράτος προσέφερε 5.000 δολάρια ΗΠΑ, ενώ στη χώρα μας το κάθε παιδί θεωρείται τεκμήριο επιπλέον για να φορολογηθούν οι γονείς, (εδώ πλέον δεν προωθούν τις γέννες αλλά τις εκτρώσεις)
12. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα του Καντάφι το οποίο πολλές άλλες χώρες θα το ζήλευαν, είναι η κατασκευή ενός μεγάλου αγωγού ύδρευσης που διακλαδιζόταν σε πολλές περιοχές για να στηρίξει την γεωργική καλλιέργεια.
Με όλα αυτά τα ‘‘κακά’’ και τα ‘‘εγκλήματα’’ που διέπραξε στη χώρα του ο Καντάφι προκάλεσε την επέμβαση των δυτικών ‘‘σωτήρων’’ για να σώσουν τον λαό του από αυτόν τον μεγάλο τύραννο.
Αποτέλεσμα: Χιλιάδες νεκροί, ένα απέραντο χάος, ένα ισλαμικό τέρας και ατέλειωτα ρεύματα παράνομων μεταναστών που εισβάλουν από εκεί στην Ευρώπη.




Το βιβλίο του Muammar Al Qaddafi σε pdf στα γερμανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: