Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Επίθεση του Ρουβίκωνα και στην πρεσβεία του Ιράν στο Ψυχικό: Ο αστυνομικός «παραδόθηκε» χωρίς αντίσταση (βίντεο)

Συνεχίζονται οι «επισκέψεις» σε ξένες πρεσβείες: Επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας μέλη του Ρουβίκωνα αλλά αυτή την φορά αυτό που έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν ότι ο ένοπλος αστυνομικός φορουρός «παραδόθηκε» και βγήκε από το κουβούκλιό του υπακούοντας στις εντολές τους για να μην κτυπήσει!


Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, ένας εξ αυτών πλησιάζει τον φρουρό και του λέει να βγει έξω, για να μη χτυπήσει από τα σπασμένα γυαλιά, κι αυτός τον υπακούει.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο φρουρός φέρει αυτόματο όπλο, κάτι που προφανώς είδαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, ωστόσο δεν τους απασχόλησε καν. 
 
Εξάλλου ο φρουρός έκανε ό,τι του είπαν, ενώ την ίδια ώρα είχε απλώς το όπλο μαζί του, προφανώς επειδή φοβόταν μήπως του το πάρουν.  

Ενδεικτικό της ταραχής και της απώλειας της ψυχραιμίας του είναι πως, ενώ έχει υπακούσει στην εντολή και βγαίνει από το κουβούκλιο, την ώρα που το μέλος του Ρουβίκωνα σπάει την τζαμαρία, ο φρουρός κλειδώνει την πόρτα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση έγινε στις 6 το πρωί.

Περίπου 10 άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες πέταξαν μπουκάλια με μπογιές στο κτήριο που βρίσκεται επί της οδού Στρατηγου Καλάρη ενώ προκάλεσαν φθορές και στο κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού.

Την επίθεση ανακοίνωσε λίγο μετά τις 7 και το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης ο οποίος σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε: «Επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν στο Ψυχικό. Τιμή στους δολοφονημένους Κούρδους αγωνιστές»



Δεν υπάρχουν σχόλια: