Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Απειλεί με πόλεμο Ελλάδα & Κύπρο ο Ερντογάν: «Ξέρουμε να μιλήσουμε τη γλώσσα που θα καταλάβουν & πως θα το κάνουμε»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι έτοιμος για «θερμό» επεισόδιο και προχώρησε σε νέες απειλές κατά Ελλάδας και Κύπρου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Κίνα λέγοντας πως «εμείς ξέρουμε να μιλήσουμε τη γλώσσα που θα καταλάβουν και ξέρουμε να το κάνουμε»


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, για τις έρευνες στην Κύπρο και τις τελευταίες εξελίξεις ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στην ανατολική Μεσόγειο κάνουμε όλα τα νόμιμα βήματα.
Κι έτσι θα συνεχίσουμε.

Όμως αν έρθουν μπροστά μας κάποιοι που δεν αναγνωρίζουν τη νομιμότητα τότε κι εμείς ξέρουμε να μιλήσουμε τη γλώσσα που θα καταλάβουν και ξέρουμε να το κάνουμε.

Είναι απαράδεκτο να διεκδικούν πράγματα εκεί όσοι δεν έχουν δικαιώματα. Άλλωστε και η ‘’νότια Κύπρος’’ (Κυπριακή Δημοκρατία) δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ με τη νομιμότητα».

Ο Tούρκος πρόεδρος κατηγόρησε επίσης την ΕΕ για την ένταξη της Κύπρου και τόνισε πως «η ελληνοκυπριακή διοίκηση της ‘’νότιας Κύπρου’’ η οποία εντάχθηκε στην Ευρώπη με ύποπτο τρόπο τώρα προσπαθεί να εκφοβίσει την ‘’Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου’’ με τη δύναμη που παίρνει από την Ευρώπη.

Η ΕΕ δεν συμπεριφέρεται έντιμα. Στο Μπούργκενστοκ έγινε η μεγαλύτερη αδικία.
Η ‘’νότια Κύπρος’’ εντάχθηκε στην ΕΕ ενώ είπε “όχι” στο δημοψήφισμα ενώ η ‘’βόρεια Κύπρος’’ που είπε το “ναι” δεν εντάχθηκε.
H EE δεν έδωσε και τα χρήματα που έπρεπε να χορηγήσει στην βόρεια Κύπρο.
Εμείς πως να πιστέψουμε αυτή την ΕΕ;
Αυτοί δεν είναι έντιμοι.
Όλοι τους είναι σφετεριστές.
Κι εδώ πάλι τα ίδια κάνουν!».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: