Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Έναν ηγέτη περιμένει η χώρα, απεσταλμένο του Θεού, που θα αφυπνίσει τον λαό πού τώρα κοιμάται Έφεραν μυστικά με πούλμαν εκατοντάδες ΛΑΘΡΟ(Βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έφεραν μυστικά με πούλμαν εκατοντάδες ΛΑΘΡΟ και τους σπίτωσαν στα Εξάρχεια – Οι κατσαπλιάδες έκαναν την Αθήνα γκέτο του Ισλάμ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ: ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ »ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΩΝ »ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 


Δείτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου που  επέλεξαν να ξεκινήσουν επίσημα τη δράση τους ΕΔΩ και σημειώστε ότι αυτό γίνεται τη στιγμή που η Τουρκία οργιάζει με επίσημες απειλές πολέμου στο Αιγαίο.

Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο »ΤΥΦΩΝ» (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση…. πόσο πιο καθαρά να το πούμε;

Το σχέδιο »ΤΥΦΩΝ» εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας – δείτε ΕΔΩ
Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων και την οποία νομιμοποίησε ο τουρκοεβραίος Axel Cipra με την υπογραφή της συμφωνίας του Μαρόκου ΕΔΩ

Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ
Όλη η χώρα παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την Συμφωνία των Πρεσπών και την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα.
Αυτοκίνητα και πεζοί ελάχιστοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Δεν θα μπορούσε καλύτερη ευκαιρία για τους κατσαπλιάδες ανθέλληνες της Κυβέρνησης για να συνεχίσουν την εφαρμογή του βρωμερού σχεδίου τους.
Σύμφωνα με φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό που μας έστειλε αναγνώστης, δεκάδες λεωφορεία γεμάτα λαθρομετανάστες (κυρίως Αφγανοί) έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να τους εγκαταστήσουν σε διαμερίσματα.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αναγνώστη, όλοι τους οδηγήθηκαν αλά μπρατσέτα από αστυνομικούς και λαμόγια από ΜΚΟ στην περιοχή των Εξαρχείων.
Πέρα από αποθήκη άπλυτων γίνεται και άντρο του Ισλάμ με την άδεια της Κυβέρνησης.
Δείτε τις φωτογραφίες:

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ 11/1/2019
Η προδοσία τους είναι τεράστια, ίσως δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερη, από τον στοχευμένο εποικισμό αλλοφύλων και αλλόπιστων.
https://odysseiatv.blogspot.com
Πρόγραμμα «Open Homes» και για την Ελλάδα: «Μοιραστείτε τα σπίτια σας για καλό σκοπό» – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;
Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων από όλα τα σημεία της γης ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ  ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΕΔΩ). Από το 2016 έψαχναν να βάλουν 1.500.000 λαθρομετανάστες σε σπίτια για να αλλοιώσουν τον πληθυσμό (ΕΔΩ). ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ;
Πλήρης εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ), με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο »ΤΥΦΩΝ» (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση…. πόσο πιο καθαρά να το πούμε;
Το σχέδιο »ΤΥΦΩΝ» εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας – δείτε ΕΔΩ
Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ 
Προσέξτε σε όλα αυτά τη συμμετοχή του μουσουλμανικού λαθρομεταναστευτικού στοιχείου καθώς και την καθαρή διαπίστωση ότι το προωθούν όλα τα κόμματα της ανθελληνικής βουλής.
https://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/02/Lathrometanastes_mousoulmanoi_automastigoma_Peiraias_2013_2.jpg
Όλοι φυσικά γνωρίζετε τις διαδικτυακές πλατφόρμες στις οποίες καταχωρούνται σπίτια και κατοικίες, προκειμένου να διαμείνουν τουρίστες.
Στην Ελλάδα μάλιστα, η εν λόγω κίνηση έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις.
Και αφού όλο και περισσότεροι πολίτες επέλεξαν να καταχωρήσουν το κατάλυμά τους σε πασίγνωστη πλατφόρμα, αυτή αποφάσισε να προωθήσει το πρόγραμμα «Open Homes».
Αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Όλοι αντιμετωπίζουμε απρόβλεπτες καταστάσεις. Για εκατομμύρια ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Μέσω του, οι οικοδεσπότες έχουν ήδη προσφέρει προσωρινή στέγη σε πάνω από 11.000 ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω φυσικών καταστροφών, συρράξεων ή ασθενειών. Ο επιπλέον χώρος σας μπορεί να μετατραπεί σε μια ουσιαστική εμπειρία, όχι μόνο για κάποιο άτομο που έχει ανάγκη, αλλά και για την κοινότητα, την οικογένειά σας και εσάς.


Δημιουργία καταχώρησης
Πείτε μας για τον χώρο σας, πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει και πότε είναι διαθέσιμος. 
Ανταλλαγή μηνυμάτων με τους επισκέπτες

Τόσο οι αντιπρόσωποι των μη κερδοσκοπικών οργανισμών όσο και τα μεμονωμένα άτομα μπορούν να σας βρουν αν το σπίτι σας ταιριάζει στις ανάγκες τους. Θα μιλήσετε μαζί τους, θα καθορίσετε τις προσδοκίες, και θα επιβεβαιώσετε τη μεταφορά πριν επισημοποιήσετε οτιδήποτε.

ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Καλωσορίστε τους νεοαφιχθέντες, καθώς προσαρμόζονται στην νέα τους ζωή
Αυτοί οι επισκέπτες μετακινούνται συνήθως σε μια νέα πόλη και ελπίζουν να ενταχθούν στην κοινότητα. Ο συντονισμός αυτών των διαμονών γίνεται από οργανώσεις αρωγής των προσφύγων, για λογαριασμό των πελατών τους».


Αφού, λοιπόν, συγκεκριμένος αριθμός καταλυμάτων, καταχωρείται-συγκεντρώνεται σε μεγάλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τώρα προτείνεται στους ιδιοκτήτες να φιλοξενήσουν «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν.

Προαιρετικά φυσικά! Εκτός και αν αργότερα υπάρξουν πιέσεις στις εταιρείες και στους πολίτες να παραχωρήσουν υποχρεωτικά τα σπίτια σε «μετανάστες», λόγω έκτακτης ανάγκης.
Λέτε να φτάσουμε μέχρι εκεί;

Open Homes (Airbnb)

https://odysseiatv.blogspot.com/

Πρόβλημα Επιβίωσης για την Ε.Ε. το 2019 – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση στήθηκε για να δημιουργήσει την κρίση χρέους των χωρών (ΕΔΩ), και με την διάλυση της (ΕΔΩ) να φέρει την παγκόσμια διακυβέρνηση (ΕΔΩ)
Rostislav Ishchenko, Zero Hedge, 10-1-2019

Συντάκτης του άρθρου είναι  ο πρόεδρος του  Ρωσικού Κέντρου Συστημάτων Ανάλυσης και Πρόγνωσης και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του  συνίσταται  στο ότι παρουσιάζει την εικόνα της «Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης» όπως ειδικό ρωσικό όργανο έρευνας , ανάλυσης και πρόγνωσης  την εκθέτει -προφανώς  και  στους υπεύθυνους κατάστρωσης της ρωσικής πολιτικής.

Για το ιστορικό της γένεσης της ΕΕ  και την διάγνωση της  υπαρξιακής κρίσης που διέρχεται τώρα,  αδέκαστος  Δυτικός ιστορικός ερευνητής  θα δυσκολευτεί να διαφωνήσει. Η  πραγματικότητα , πίσω από το πανηγυρικό σκηνικό περί την κοσμογονία της «Ενωμένης Ευρώπης» είναι όπως εκτίθεται –  διπλωματικά καλλωπισμένη. ΄Οσο για την ρωσική άποψη, για την σωστή πορεία αποφυγής  της επερχόμενης «σύγκρουσης του σκάφους της ΕΕ στα βράχια», αυτή εκτίθεται βέβαια σε συζήτηση και στην κρίση του αναγνώστη.]

Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού

H Ευρωπαϊκή ΄Ενωση μπαίνει στο 2019 με ένα πλήθος άλυτων προβλημάτων, και  επιπλέον σπαρασσόμενη από οξύτατες αντιφάσεις.
To πρώτο και κύριο πρόβλημα είναι ότι η ΕΕ δημιουργήθηκε ως ένας  από τους αμερικανικούς μηχανισμούς  ελέγχου της Δυτικής Ευρώπης. Χωρίς το αμερικανικό Σχέδιο Μάρσαλ χωρίς το άνοιγμα των αμερικανικών αγορών στα ευρωπαϊκά προϊόντα, χωρίς τα αμερικανικά στρατεύματα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, χωρίς το ΝΑΤΟ τελικά, η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση δεν θα ήταν δυνατή.

Είναι αλήθεια αυτό που λέγεται ότι το σχέδιο της ενωμένης Ευρώπης  ήταν, μεταξύ άλλων, στην σκέψη αυτών που το συνέλαβαν, ένας τρόπος  άρσης των γάλλο-γερμανικών αντιθέσεων, προκειμένου να αποτραπούν μελλοντικές συγκρούσεις, σαν αυτές που οδήγησαν στους δύο παγκοσμίους πολέμους.

Αλλά θα πρέπει να έχει κανείς στον νου του ότι η γάλλο-γερμανική ενότητα ήταν αναγκαία  και αποκλειστικά εξυπηρετική για τις ΗΠΑ. 
Η Βρετανία, αντίθετα, , σε όλη την ιστορία της αγωνιζόταν να κρατήσει την Ευρώπη διαιρεμένη και να αποτρέψει κατάσταση  όπου ένα κράτος ή μιας συμμαχία κρατών θα μπορούσε να κυριαρχήσει στην ήπειρο.


Τις ΗΠΑ χώριζε από την Ευρώπη ένας ωκεανός, όχι κάποια στενά. Επιπλέον αυτές ήταν πολύ ισχυρότερες από ότι ήταν η Βρετανία στην ακμή της ισχύος της. Μια ισχυρή και ενωμένη Ευρώπη ήταν αναγκαία στις ΗΠΑ σαν σύμμαχος στην αναμέτρηση με την Σοβιετική ΄Ενωση.

Και αυτή η εκτίμηση εξασφάλιζε εμπορικές προτιμήσεις και στρατιωτική προστασία στην Ευρώπη. Με άλλα λόγια οι ΗΠΑ επέτρεψαν στην ΕΕ να κερδίζει χρήματα στην αγορά τους, μοιράζονταν τα οφέλη από την νεοαποικιακή της πολιτική και σε αντάλλαγμα επωμίζονταν το κύριο βάρος της ένοπλης προστασίας της, απαλλάσσοντας την Ευρώπη από σημαντικό μέρος των αμυντικών δαπανών της.

Από την άλλη πλευρά όμως, η Ευρώπη γινόταν ένα θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων στον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα που ετοιμαζόταν, επιτρέποντας στις ΗΠΑ να μείνουν άλλη μια φορά σε ασφαλή απόσταση.. Τουλάχιστον έτσι σκεφτόταν η Ουάσιγκτον.


Στον 21ο Αιώνα η κατάσταση άρχισε να αλλάζει σιγά-σιγά και το 2017, με την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία στις ΗΠΑ, η κατάσταση άλλαξε άμεσα και δραματικά.  Οι ΗΠΑ αντιμετώπιζαν ένα έλλειμμα πόρων, το οποίο αρχικά ενόμιζαν πως θα μπορούσε να καλυφτεί με την λεηλασία της Ρωσίας και της Κίνας. Αλλά όταν έγινε φανερό πως αυτό το σχέδιο δεν είναι  εφαρμόσιμο, οι περικοπές των αμερικανικών δαπανών στην Ευρώπη έγιναν ο μόνος τρόπος μείωσης του ελλείμματος.  

Επιπλέον, από την αρχή της δεκαετίας του 2010, η Ουάσιγκτον άρχισε να θεωρεί τους Ευρωπαίους συμμάχους σαν μιαν νόμιμη λεία. Η λεηλασία της ΕΕ θα μπορούσε επίσης να λύσει, προσωρινά και εν μέρει, το αμερικανικό πρόβλημα του ελλείμματος διαθέσιμων πόρων.


Υπό αυτές τις συνθήκες, άρχισε στην Ευρώπη η αναγέννηση των συντηρητικών δυνάμεων που αμφισβητούν την εξουσία των οπαδών της παγκοσμιοποίησης . Και καθώς αυτοί έκλιναν προς τις ΗΠΑ και ζητούσαν την υποστήριξη της Ουάσιγκτον, οι συντηρητικοί, τουλάχιστον ορισμένοι από αυτούς, άρχισαν να στρέφουν την κεφαλή τους προς την Ρωσία.

Η διάβρωση των θεμελίων της Ευρω-Αμερικανικής ΄Ενωσης, όπως και ο διχασμός των ευρωπαϊκών ηγετικών τάξεων («ελίτ») και ο αναπροσανατολισμός ορισμένων από αυτές προς την Ρωσία, οδήγησε στην (ολική ή μερική) απώλεια από την Ουάσιγκτον των μηχανισμών που της επέτρεπαν να ελέγχει την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση.

Ο κίνδυνος της μεταστροφής της ΕΕ προς μιαν οικονομική και αργότερα στρατιωτικό-πολιτική ένωση με την Ρωσία  επικαιροποίησε για τις ΗΠΑ την παλιά βρετανική ιδέα μιας τεμαχισμένης Ευρώπης. Η Ουάσιγκτον δεν είχε ούτε έχει καμιάν επιθυμία να παραχωρήσει στην Μόσχα έναν τόσο αποτελεσματικό μηχανισμό διαχείρισης της Ευρώπης όσο η ΕΕ.  


Και με αυτή την οπτική η Ουάσιγκτον άρχισε την αποσυναρμολόγηση  της ΕΕ.

Η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ, η αναταραχή στην Γαλλία και  στην Ουγγαρία και οι απόπειρες να επεκταθεί αυτή η αναστάτωση στην Γερμανία (μέχρι τώρα ανεπιτυχείς), η ενεργοποίηση από την Βαρσοβία των πολωνό-γερμανικών αντιθέσεων, γενικά ή όρθωση της Ανατολικής Ευρώπης κατά της Δυτικής (Πολωνό-Βαλτικό-Ρουμανικό στρατόπεδο εναντίον γερμανό-γαλλικού).

Και  σε αυτό το φόντο,  υπάρχουν και οι αντιθέσεις μεταξύ της ομάδας των πλουσίων του Βορρά και των πτωχών του Νότου, οι οποίες  κυριαρχούσαν μέχρι πρόσφατα στην ΕΕ, ξεθώριασαν προσωρινά στο περιθώριο, αλλά θα αναφλεγούν με νέα  ορμή, ανά πάσα στιγμή.

Μπορούμε να ισχυριστούμε με βεβαιότητα ότι οι  ενδο-ευρωπαϊκές αντινομίες είναι πάρα πολύ ισχυρές και ότι οι κεντρομόλες δυνάμεις δεν διαθέτουν αξιόλογη υπεροχή έναντι των κεντρόφυγων δυνάμεων. 

Και γι’ αυτό η διατηρήσιμη και σταθερή  ανάπτυξη της ΕΕ είναι δυνατή μόνο υπό συνθήκες όπου η ιδέα μιας Ενωμένης Ευρώπης και οι δυνάμεις εφαρμογής της διαθέτουν την πολιτική υποστήριξη ενός ισχυρού εξωτερικού συμμάχου, ενδιαφερόμενου για την ενότητα της Ευρώπης.


Σήμερα μόνον η Ρωσία μπορεί να είναι ένας τέτοιος σύμμαχος, ιδιαίτερα όταν η Μόσχα βλέπει τα πλεονεκτήματα μιας συμμαχίας με την ΕΕ όχι στο να πληρώνει την Ευρώπη για μιαν αυτό-καταστρεπτική πολιτική, αλλά για την επίτευξη ενός σωρευτικού αποτελέσματος οικονομικής διαδραστικής συνύπαρξης.


Η Ρωσία άπλωσε το χέρι προς την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση επί περισσότερο της εικοσαετίας. Ωστόσο, παραδόσεις ευρωκεντρισμού, πολιτική αδράνεια, ιδεολογική μυωπία και επίσης μια αρχική έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ικανότητα της Ρωσίας να ανακτήσει την θέση της ως παγκόσμιας δύναμης εμπόδισαν την ΕΕ να στραφεί προς την συνεργασία με την Ρωσία. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι  η στιγμή  όπου η Ευρώπη θα μπορούσε μάλλον ανώδυνα, χωρίς  βιασύνη, και αθόρυβα να πραγματοποιήσει μια στρατηγική στροφή, χάθηκε αδέξια από τους ευρω-πολιτικούς και την ευρω-γραφειοκρατία.

Σήμερα η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση υφίσταται τριπλή πίεση
 
Πρώτα, πρόκειται για την γενική πίεση των λαών, που δεν ανέχονται την αναπόφευκτη μείωση του επιπέδου διαβίωσης. Είχαν συνηθίσει να θεωρούν εαυτούς  ως το «άλας της γης» και είναι πεπεισμένοι ότι δικαιούνται υψηλά κοινωνικά αγαθά.

Δεύτερο, Είναι επίσης η πίεση των εθνικών κρατών, που τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

΄Εχοντας χάσει την ευκαιρία να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση σε μιαν πολιτική παγκοσμιοποίησης με δαπάνες των ΗΠΑ, η ευρω-γραφειοκρατία άρχισε να γίνεται ενδιαφέρουσα για τις εθνικές κυβερνήσεις.  Αλλά βγάζει πολλά βελάσματα, αλλά δεν έχει αρκετό μαλλί. Αντίστοιχα, οι εθνικές αντινομίες, που στο παρελθόν μαλάκωναν με την πανευρωπαϊκή πολιτική, έρχονται ξανά σε  πρώτη γραμμή, σχίζοντας σε  λωρίδες την «Ενωμένη Ευρώπη».

Τρίτο, οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται πια για την διατήρηση ενός υψηλού βιοτικού επιπέδου στην ΕΕ,  της κλείνουν τις αγορές τους και προσπαθούν να στραγγαλίσουν την ευρωπαϊκή βιομηχανία ως ανταγωνιστική της δικής τους.

Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει επίσης την αναδιανομή υπέρ της ίδιας των πλουτοπαραγωγικών πηγών που ελέγχει η Ευρώπη. Και τέλος, βλέποντας τον κίνδυνο της εν κινήσει (έστω βραδείας) στροφής της ΕΕ προς την Ρωσία, οι ΗΠΑ δεν θέλουν να αφήσουν στην Μόσχα μιαν  ενιαία Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, η οποία μπορεί να ανορθωθεί μάλλον γρήγορα. Η πολιτική της Ουάσιγκτον τα δυο τελευταία χρόνια αποβλέπει στην καταστροφή της ΕΕ.

Το τι θα συμβεί στην συνέχεια εξαρτάται από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. Η σωτηρία της βρίσκεται στην επιτάχυνση του αναπροσανατολισμού της προς την πολιτικο-οικονομική συνεργασία  της με την Ρωσία. Η αμερικανική πίεση δεν μπορεί να διεισδύσει σε ένα ευρω-ρωσικό δεσμό.

Σήμερα αυτός ο αναπροσανατολισμός επιβραδύνεται αποφασιστικά από τις «Ευρω-Ατλαντικές δομές», οι οποίες δεν έχουν θέση στον νέο ευρωπαϊκό κόσμο. Και αυτές είναι οι χιλιάδες πολιτικοί  και στρατιωτικοί με επιρροή όπως και οι αντιπρόσωποι της γραφειοκρατίας της παγκοσμιοποίησης.

Άτομα που έχτισαν την  καριέρα τους τα τελευταία 20-30 χρόνια στην άνευ όρων υποταγή της Ευρώπης τα συμφέροντα των ΗΠΑ δεν μπορούν να αλλάξουν την πολιτική τους. Αυτό  θα ήταν αντίθετο με το συμφέρον τους και επιπλέον έχουν περάσει από μιαν αρνητική επιλογή και  τα διανοητικά χαρακτηριστικά τους  απλά δεν τους επιτρέπουν να αντιληφθούν τον κίνδυνο που διατρέχει η Ευρώπη.

Η αντικατάσταση των υπερμάχων της παγκοσμιοποίησης από τους υπερασπιστές του έθνους-κράτους  επιταχύνεται στην Ευρώπη. Ακόμη και ο σημαιοφόρος της παγκοσμιοποίησης Μακρόν αναγκάζεται να  εφαρμόσει ιδέες συντηρητικών εθνικιστών.

Αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν η αντικατάσταση των  ελίτ (κατεστημένου) θα έχει τον χρόνο να εδραιωθεί και εάν η νέα πολιτική ηγεσία θα μπορέσει ή όχι να αλλάξει την πορεία του ευρωπαϊκού σκάφους, προτού τελικά συντριβεί στα βράχια.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2019.
Εάν οι εθνικιστές επιτύχουν να εξασφαλίσουν μια πλειοψηφία στην Ευρωπαϊκή Βουλή και στην συνέχεια να εξοστρακίσουν τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης από τα υψηλά αξιώματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άλλες ηγετικές δομές της ΕΕ, τότε η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση μπορεί να έχει ελπίδα.

Εάν η σημερινή κατάσταση πραγμάτων συνεχιστεί αμετάβλητη, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα αναγκαστούμε να ξεχάσουμε για μιαν ενωμένη Ευρώπη για πολύ καιρό και να αρχίσουμε να οικοδομούμε ένα σύστημα ενώσεων ορισμένων κρατών –ειδικώτερα με την Γερμανία.
infognomonpolitics

 

Είναι θέμα ευφυΐας, κατά τον Μωχάμεντ Αλί, το να θέλει κανείς να είναι με τους ομοίους του.

 https://www.youtube.com/watch?v=OJ2jjKNQRHM\

Εναν ηγέτη περιμένει η χώρα, απεσταλμένο του Θεού, που θα αφυπνίσει τον λαό πού τώρα κοιμάται
Ανοίγει η Βίβλος του 2019 ! Εναν ηγέτη περιμένει η χώρα, απεσταλμένο του Θεού, που θα αφυπνίσει τον λαό πού τώρα κοιμάται.
«Τι θα γινει γεροντα με τον κοσμο που εχει αγανακτησει με δαύτους … Σαν μαγεμενοι ψηφιζουν τα Νομοσχεδια το ενα πισω απο το αλλο, παρολο που γνωριζουν οτι καταστρεφουν την Ελλαδα …
Σημερα υποδούλωσαν την χωρα μας …η Ελλαδα τελειωσε, η πατριδα μας εσβησε … Δεν οριζει πλεον ο Έλληνας τη ζωη του …
Δεν αισιοδοξεί, αλλά ελπιζει μονο στο αναπαντεχο και ξαφνικο γεγονος  που θα αναποδογυρισει τη πλαση και θα γκρεμίσει τά «δεσμά του»…
https://www.kivotoshelp.gr/images/2018-12/SWEDEN_CHIP.jpg
Οι Σουηδοί αντικαθιστούν τώρα τίς πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες με εμφυτεύσιμα τσίπ (βίντεο). Γίνεται αυτό πού θέλουν να κάνουν τώρα καί κάποιοι Έλληνες πολιτικοί  εδώ στην Ελλάδα μειώνοντας συνεχώς την κυκλοφορία μετρητών στίς συναλλαγές δήθεν για έλεγχο της φορολογίας φθάνοντας μόνο ώς στα 200 καί 300 ευρώ χάρτινης συναλλαγής…

Ένα Κράτος πού σήμερα έχει 700 νόμους και 1400 παράθυρα για την φορολογία χωρίς  εν τούτοις να μπορεί ακόμη να σταθεί στα πόδια του χρόνια τώρα! Στήν Βυζαντινή Αυτοκρατορία υπήρχαν 5 νόμοι μόνο για την φορολογία καί σήμερα το Κράτος μας σέρνεται σαν καταραμένο με δεκάδες φορολογικούς νόμους καί άχρηστες νομοθεσίες…

Η οργή του Θεού καί τό αίμα τής δολοφονίας τού πρώτου τίμιου Έλληνα πρωθυπουργού καί ανθρώπου της Εκκλησίας Ιωάννη Καποδίστρια τήν ώρα πού πήγαινε, πρωθυπουργός αυτός, να ψάλλει πρωϊ πρωϊ στον Άγιο Σπυρίδωνα του Ναυπλίου φαίνεται να μάς κυνηγάει μέχρι σήμερα ανεβάζοντας άχρηστους πολιτικούς σε ύπατα αξιώματα.

Γιατί δυστυχώς τέτοιοι πού είμαστε, τέτοιοι μάς πρέπουν…Πολιτικούς πού μή έχοντας φωτισμό Χριστού ώς αλιβάνιστοι καί εχθροί της Εκκλησίας γδέρνουν οικονομικά τούς πολίτες ενώ αυτοί για τον εαυτό τους νομοθετούν υπέρογκους μισθούς και προνόμια. Αυτοί στο τέλος θα γίνουν ικανοί να μάς οδηγήσουν σαν πρόβατα είς την σφαγή ακόμη και στό χάραγμα δήθεν για να κτυπήσουν την φορολογία !
Εδώ, στό παρακάτω video  κάποιοι Σουηδοί τεχνοκράτες γελάνε αναισθήτως με το δήθεν «κατόρθωμά» τους ( έτσι για πλάκα ) να σφραγιστούν από τώρα, για να υποδεχθούν σ΄αυτή αλλά και στην άλλη ζωή το «μαύρο αφεντικό τους…». Αλλά, δυστυχώς τώρα, και να ήθελαν, δεν μπορούν να κάνουν πίσω…
Microchip implant replacing credit cards
https://www.youtube.com/watch?v=clKfalC-Auk
Ζηταει τη βοηθεια του Θεου και την εκπληρωση των προφητειων σαν μονη παρηγορια, αλλα ομως αυτες δεν ερχονται και απογοητευεται …”
— « Γιατι παιδι μου λές ότι δεν ερχονται; Όλα γινονται συμφωνα με το σχεδιο του Θεου … Πως θα εκπληρωθουν οι προφητες αν δεν ψηφιζοταν αυτο το «εκτρωμα» φορολογικο νομοσχεδιο;
Αν δεν το ψηφιζαν πως θα βγει αληθινος ο προφητης; πως θα επαληθευτουν οι Άγιοι Πατερες που ειπαν οτι δεν ειναι τωρα η εποχη του σφραγισματος, αν δεν συμβει αυτο που θα τους χαλασει τα σχεδια, δηλαδη ο επερχομενος Γενικος πολεμος;”
Αυτος ειναι ο πόλεμος που δεν θα τους αφησει να χαρουν τη λεια τους …
— “Ποτε θα γινει αυτο;”
— “Ζουμε ηδη μεσα στη δινη του πολεμου δεν το βλεπεις; δεν βλεπεις τι εγινε και τι γινεται στην Αφρικη; στη Συρια; ειμαστε κοντα τωρα πια, λιγος χρονος απομενει …

–“Γεροντα, ο Πατροκοσμας προόρησε τον Ιουλιο, η τον Νοεμβριο (το αλογο στο αλωνι, η το βοδι στο χωραφι…) τι νοημα εχει αυτη η πρόρηση αφου οι ημερομηνιες περασαν και τα γεγονοτα δεν επαληθευτηκαν;”
–«Πως δεν επαληθευτηκαν απιστε Θωμα; τι σου λεω τοση ωρα; στεναζει η Αφρικη, ματωνει η Ασια … Ο Πατροκοσμας προορησε την εναρξη του «Γενικου πολεμου» για τον Ιουλιο, η τον Νοεμβριο, οχι τις επιμερους εστιες …
Ξαφνικα θα γινει, και θα ειναι το εναρκτηριο λακτισμα … Φυσικα αν τωρα επιτεθουν στο Ιραν, η γενικευση αναμενεται τον Ιουλιο, αν οχι, τον Νοεμβριο …
Ετσι προκυπτει απο τις προορήσεις των προφητων μας ..
Ολοι αυτοι οι επιμερους πολεμοι χρησιμοποιουνται σαν υποδοχη του Μεγαλου πολεμου που θα ματαιωσει τα σχεδια του κακου και θα γινει η αιτια να ελευθερωθει ο ανθρωπος απο την Τραπεζικη απληστια των 5 ανθρωπων που εξουσιαζουν με διαταγη του «εωσφορου» τον κοσμο ολον …
— Και η «πολιτειακη ανωμαλια» που προόρησε ο γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινος θα ερθει μετα απο τη ψηφιση;

–Διανυουμε ηδη την « πολιτειακη ανωμαλια», την εξαρση της αναμενουμε τώρα …”
–“Δηλαδη, μετα θα κανει «πισω το Κεφαλαιο» όπως λέει ;

— “Με τον ένα, η με τον αλλο τροπο το Κεφαλαιο θα φυγει, αφου πετυχει πρωτα το Νομοθετικο δεσιμο της χωρας  και κατοπιν την ταχεια υποτιμηση, γιατι ο λογος που μας δανεισαν τα ευρω τους ηταν για να μας κατασχεσουν τον ορυκτο πλουτο, αφου δεν θα μπορουμε να αποπληρωσουμε τα δανεια μας …
Ηδη τα πετρελαια του Πρινου θα λειτουργουν για εκεινους … Οτι εσοδο προερχεται απο εκει, θα πηγαινει στο Ειδικο ταμειο, ασχετα βεβαια αν δεν προλαβουν …”
— “Γιατι δεν θα προλαβουν;”

–“αυτοι σχεδιαζαν μια βαθια υποτιμηση της χωρας απο ακρη σε ακρη της … Η αδυναμια του Ελληνικου Κρατους να πληρωσει τους μεγαλους φορους ειναι δεδομενη, οπως δεδομενη ειναι η κατασχεση του πλουτου μας … Ομως λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο που ειναι ο Θεος …
Ο επερχομενος ξαφνικος “Γενικος” πολεμος θα τους χαλασει τα σχεδια και δεν θα χαρουν τη λεια τους …

Θα στραφουν στον πολεμο με οτι μεσο διαθετουν  και εκεί θα καταστραφουν …
Ουτε πλαστικες καρτες, ουτε τσιπαρισματα θα προλαβουν να εφαρμοσουν …
Θα τους μεινουν «αμανάτι» οπως τα εμβολια με τα οποια θα εστελναν τον μισο πληθυσμο αδιαβαστο, αλλα εδεησε ο Χριστός, οπως θα δεησει  και για τους κυβερνωντες …
Δεν θα χαρουν ουτε  και τα αφεντικα τους … Οταν τα μεγαλα «Ιερατεία» τους αποφασισουν οτι δεν τους ειναι πλεον χρησιμοι, τότε σαν το ωριμο φρουτο θα εγκαταλειφθουν στο ελεος των πολιτων  και του οχλου,  χωρις προστασια η χρηματα …”
–«Γιατι χωρις χρηματα;  τοσα  και τοσα δεν εβγαλαν εξω στις τραπεζες του εξωτερικου;»

— “η ανωμαλια θα επεκταθει παντου και οι συναλλαγες θα παψουν να γινονται με χρηματα … Οποιος τα διαθετει θα  κραταει απλα χαρτια χωρις αξια, ειτε τα εχει στην Ελβετια, ειτε στη Γερμανια …
Παγκοσμια θα γινει η οικονομικη  καταρρευση …
« Οι δε εκζητουντες τον Κυριο ουκ ελαττωθησονται παντος αγαθου», λενε τα Ευαγγελια για εκεινους που αποθηκευουν στη ψυχη τους τις ρησεις του Χριστου, την αγαπη του και τη ταπεινωση …ακολούθα τα σημαδια παιδι μου και χαμογέλα …
Ο ουρανος στελνει μηνυματα και ευλογια … Αφουγκράσου τον και μην απελπιζεσαι …

–Γεροντα, πότε θα εχουμε τετοιες εξελιξεις;
— «Οι εξελιξεις θα τρεξουν γρηγορα…Τα μετρα δεν θα εφαρμοστουν  και η τυχη των πολιτικων ειναι προδιαγεγραμμενη…Δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση τους …

Οι συζητησεις για την ΑΟΖ που αρχισαν σιγα σιγα να γινονται, μου θυμιζουν τη προορηση του Παϊσιου οτι: “αν ακουσετε να μιλουν για την υφαλοκρηπιδα, τοτε κοντα ειναι ο πολεμος” …
Βεβαια δεν ειναι το ιδιο η υφαλοκρηπιδα με την ΑΟΖ αλλα ολα στο ιδιο σακι θα μπουν …
Οί χρονιές αυτές θα ειναι οροσημο, ισως ομως απο τις δυσκολοτερες που εχει αντιμετωπισει ο ανθρωπος στη μεχρι τωρα ιστορια του …
Θα καταλυθουν βεβαια τα κεκτημενα των “Παγκοσμιοποιητών” και θα απαλλαχθει αυτος απο τις Τραπεζικες δεσμευσεις του, ομως ο φοβος και ο πονος απο τις απωλειες του πολεμου θα τον αναγκασουν να στραφει στον Θεο απο τον οποιο θα ζητησει βοηθεια και θα την εχει στο προσωπο των φωτισμενων στρατιωτων και του προφητευομενου βασιλια Ιωαννη …
Άραγε, αυτή η λεγόμενη αναλαμπή της Ορθοδοξίας πρόκειται να φανεί γρήγορα ;
πηγη iellada.gr
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: