Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ,,, Τους ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ από ΠΑΝΤΟΥ...!! Πέταξαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σηφάκη, από «Εστία» της Αλμωπίας!

Προκαλεί ο Γιάννης Σηφάκης, μετά τη διαγραφή του από μέλος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες», που αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο.



Η ανακοίνωση του Συλλόγου ανέφερε τα εξής:

Το Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» Συνεδρίασε την Τρίτη 29/01/2019 και με ομόφωνη απόφασή του, κηρύσσει τους Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στη βούληση του Ελληνικού λαού, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου μας.


Επίσης, το Δ.Σ., αποφάσισε τη διαγραφή του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη από μέλος του Συλλόγου μας, βασιζόμενο στο Άρθρο 6 του Καταστατικού.


Ο λαός μας νοιώθει πληγωμένος, καθώς η εθνική αντιπροσωπία δεν σεβάστηκε τη βούλησή του και προχώρησε στην ψήφιση μια Συμφωνίας, η οποία πλήττει κατάφορα την ιστορική πραγματικότητα.


Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα! 


Ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει «πατριδοκάπηλους» και «εθνικιστές» τα μέλη του Συμβουλίου που αποφάσισαν τη διαγραφή του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: