Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνεχίζουν να προκαλούν με νέα κεμαλική γιορτή στη Ροδόπη!

http://elkosmos.gr/images/stories/_fotos_2012/%CE%A6%CE%99%CE%9B%CE%A5%CE%A1%CE%91-4-300x198.jpg
Ελάχιστες μέρες μετά τις προκλήσεις για την 19η Μαΐου, γιορτάστηκε έξω από την Κομοτηνή και η κεμαλική «Γιορτή του Παιδιού», σε διοργάνωση παράνομου τουρκοσυλλόγου! 


Παρόντες ο πρόξενος της Τουρκίας, όλη η τοπική ηγεσία των τουρκοφρόνων, αλλά και παιδάκια ντυμένα με...στολές του τουρκικού στρατού!

Έγινε στo χωριό Φιλύρα του Νομού Ροδόπης το 8ο Παιδικό Φεστιβάλ που κάθε χρόνο πλέον οργανώνεται από τον παράνομο «Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης». 

Σε αυτό έλαμψαν, πλην του προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, και όλα σχεδόν τα αστέρια της εν Θράκη πρακτοροσύναξης της Άγκυρας, όπως ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαμί Τοραμάν, οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο πρόεδρος του «Συλλόγου Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» (και ακόμη δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής και μέλος του Δ.Σ. του τουρκο-κόμματος DEB) Κοράι Χασάν, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ο δήμαρχος Ιάσμου (και πρόεδρος της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης») Ισμέτ Καδή, ο πρόεδρος της δημοτικής παράταξης «Κοινωνικό Κίνημα» Σαντετίν Σακίρ Χουσείν, ο πρόεδρος του «Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Χίλια» (και αντιπρόεδρος του DEB) Αλή Πεντζάλ, ο υποψήφιος βουλευτής (με τη Ν.Δ.) Μεχμέτ Εμίνογλου, η επικεφαλής του τομέα γυναικών του DEB Νετσλά Τσαβούς και άλλοι.

Στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος του (αυτοφερόμενου ως) «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμί Τοραμάν είπε πως τα παιδιά της μειονότητας για χρόνια στερήθηκαν από τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ότι σήμερα είναι χαρμόσυνο γεγονός η διόρθωση αυτού του λάθους, ενώ τόνισε ακόμη πως «στην πολυπολιτισμική Δυτική Θράκη θα ήταν καλό αυτά τα φεστιβάλ παιδιών να γίνονται στην γλώσσα και της μειονότητας και της πλειονότητας. 

Πόσο ωραίο μάλιστα θα ήταν αν περιλάμβαναν και παιδιά από τα Βαλκάνια...
Ο μεγάλος κρατικός λειτουργός, ο μεγάλος ηγέτης Μουσταφά Κεμάλ, ανακηρύσσοντας την 23η Μαΐου ως Γιορτή του Παιδιού, είχε ως στόχο να αφιερώσει αυτή τη γιορτή στα παιδιά όλου του κόσμου. 

Σήμερα αυτή η άποψη υπάρχει και στην UNESCO».
Ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ συνεχάρη τον Τοραμάν για την οργάνωση της εκδήλωσης, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν επιτυχίες και ανέφερε πως πάντα θα στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ο βουλευτής Ροδόπης (με τον ΣΥΡΙΖΑ) Αϊχάν Καραγιουσούφ επίσης συνεχάρη τον παράνομο τουρκοσύλλογο, διότι, όπως ανέφερε, οργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις που κρατάνε μια κοινότητα ζωντανή και υπαρκτή, ενώ ευχήθηκε να υπάρξει και συνέχεια στις επιτυχίες. 

Τόνισε ακόμη πως «οι δάσκαλοι μας είναι μετά τους γονείς μας οι πιο πολύτιμοι άνθρωποι για την ανατροφή μας. 

Εμείς λοιπόν είμαστε άνθρωποι που μας μόρφωσαν ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης, σ' αυτή τη γενιά ανήκουμε».

Ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ανέφερε πως τα παιδιά είναι το μέλλον μας, ότι μια αμόρφωτη νεολαία δεν θα μπορέσει να δώσει κάτι παραπάνω στην ίδια της την κοινότητα και συνεχάρη τον Σύλλογο Δασκάλων. 

Όσο για τον πρόεδρο της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (σ.σ. του ανώτατου δηλαδή πεμπτοφαλαγγίτικου μειονοτικού οργάνου στη Θράκη) και δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καδή, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για το ότι μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της νεολαίας των...Τούρκων της Δυτικής Θράκης και για το ότι βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον με πετυχημένους μαθητές και γονείς. 

Ο Καδή ακόμη ανέφερε: 
«Μας χαροποιεί σήμερα εδώ να βλέπουμε τον ενθουσιασμό των νέων μας, που αποτελούνε την παρακαταθήκη για το αύριο μας. 

Ξέρετε ότι ως κοινότητα ζούμε στην Δυτική Θράκη σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Μέσα στον αγώνα που δίνουμε, οι πολύτιμοι δάσκαλοι μας συμβάλλουν σημαντικά, ανατρέφοντας τους μαθητές μας, βάζοντας έτσι ισχυρά θεμέλια για το μέλλον των Τούρκων της Δυτικής Θράκης».

Τέλος, ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς (στη 2η φωτό τον βλέπετε στο βήμα της εκδήλωσης), συγχαίροντας τον σύλλογο για την οργάνωση της εκδήλωσης, δήλωσε: «Πραγματικά ο Σύλλογος αποδίδει στην κοινωνία πετυχημένους και ταλαντούχους ομογενείς μας.
Ότι και αν κάνουμε για τους δασκάλους μας, δεν μπορούμε να τους ξεπληρώσουμε γι' αυτά που έκαναν. Επιθυμώ να τους συγχαρώ όλους έναν-έναν. Στα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να τους δώσουμε προσωπικότητα και ταυτότητα».

Τι ταυτότητα βέβαια ονειρεύεται να δώσει στα μουσουλμανάκια της Θράκης ο εν λόγω αρχικοπρίτης της ΜΙΤ και οι πρακτοράντζες του, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο.

Το διαβάσατε στις προκλητικές δηλώσεις όλων των παρισταμένων, το βλέπετε ωστόσο ακόμη πιο εύγλωττα και στις δύο τελευταίες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παρακάτω με τις παραδοσιακές φορεσιές από τη...Μητέρα Πατρίδα και τους (φυτευτούς) τούρκικους χορούς, αλλά και με μικρά παιδάκια ντυμένα με στολές παραλλαγής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων! 

Ας όψεται όμως το γελοίο άταφο πτώμα που τολμά να αυτο-αποκαλείται «ελληνική πολιτεία» και που δεν διανοείται καν ούτε μια απλή λέξη διαμαρτυρίας να αρθρώσει απέναντι σ' ετούτο το ολοένα και πιο ασύδοτο και ξεσαλωμένο σκυλολόι. 
Ας όψεται...

πηγή: Proxeneio-stop

Δεν υπάρχουν σχόλια: