Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Απίστευτη δημογραφική παρακμή

DHMOGRAFIKO
Σοκάρουν τα πλέον νεώτερα στατιστικά στοιχεία της γεννησιμότητας στην Ελλάδα: στα... 0,6 παιδιά ανά γυναίκα έχει φτάσει ο μέσος όρος στις ελληνικές οικογένειες! 


Δηλ. λίγο παραπάνω από μισό παιδί η γυναίκα (σαν τον Σολομώντα που θα έκοβε το βρέφος στη γνωστή ιστορία της Βίβλου...), αυτή είναι η σημερινή άκρως δραματική κατάσταση που επικρατεί γύρω από το ελληνικό δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας...

Ελάχιστοι όμως είμαστε εμείς που κρούωμεν τον κώδωνα του κινδύνου στην Ελλάδα πάνω σ’ αυτό το θέμα: ο γράφων και, πολύ περισσότερο από εμάς, ο Στέφανος Σωτηρίου με την ΠΕΦΙΠ, ο Μανώλης Δρεττάκης, παλαιότερα η κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με το βιβλίο της «Άτεκνη χώρα» και μερικοί ακόμα. 

Δυστυχώς, το σημαντικότερο σύγχρονο εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα της χώρας αντιμετωπίζεται... μηδενικά από τις υπεύθυνες (;) «κυβερνήσεις»!

Η σημερινή ψευτοκυβέρνηση του προδότη Σαμαρά, για παράδειγμα, δεν το έχει θίξει ούτε μία φορά!... 

Αντιθέτως, χτύπησε τις πολύτεκνες οικογένειες, οδηγώντας τες με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση... 

Αλλά ο Σαμαράς μισεί τον ελληνισμό και κάνει τα πάντα για να τον συρρικνώσει και θανατώσει.

Οι άλλοι, οι δήθεν «Ελληναράδες» της (εναπομείνασας) ΝΔ, τι άραγε πράττουν; Τι σκέφτονται;

Η τραγική αυτή κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο, εάν ληφθεί υπ’ όψιν η υπεργεννητικότητα των ξένων γυναικών, βασικά μωαμεθανών, σε σχέση με την υπογεννητικότητα των Ελληνίδων. 


Ενώ λοιπόν η γεννησιμότητα των Ελληνίδων, μέσα στην πατρίδα τους, είναι μόλις 0,6 παιδιά/γυναίκα, η αντίστοιχη των μεταναστριών (λαθραίων και μη) από χώρες βασικά μουσουλμανικές είναι τουλάχιστον... πενταπλάσια!!! 

Με μέσο όρο παιδιών/γυναίκα τα 3... 

Έτσι, την επόμενη τετραετία, δηλ. μέχρι το 2018, υπολογίζεται στατιστικώς ότι στην πρώτη δημοτικού των ελληνικών σχολείων θα φοιτούν περισσότερα παιδιά μουσουλμάνων, ενώ τα παιδιά των Ελλήνων θα είναι πια μειονότητα!

Τονίζουμε και πάλι ότι ο ελάχιστος μέσος όρος αναπαραγωγής του εθνικού είδους είναι 2,1 παιδιά/γυναίκα. 


Αυτά αναπληρούν απλώς τους γονείς που πεθαίνουν και έτσι συντηρείται ο πληθυσμός στο ίδιο επίπεδο με την προηγούμενη γενιά. 

Αυτό όμως έχει παύσει πλέον να ισχύει στην Ελλάδα από το έτος 2000 και μετά.

Οι θάνατοι τα τελευταία αυτά 14 χρόνια ξεπερνούν τις γεννήσεις, και μάλιστα με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό! 

Είναι φανερό ότι το ελληνικό έθνος δεν έχει μέλλον.

 Είναι φανερό ότι ο ελληνισμός πεθαίνει (όπως και τα άλλα χριστιανικά έθνη της περιοχής, π.χ. Βούλγαροι και Σέρβοι). 

Είναι φανερό ότι η Ευρώπη ισλαμοποιείται. Εάν δεν γίνει επανάσταση, η Ελλάδα θα πεθάνει μετά από χιλιάδες έτη παρουσίας της στον πλανήτη!

Ησαΐας Κωνσταντινίδης
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: