Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Εντολή κατασκευής όπλων μαζικής καταστροφής από τον Ερντογάν

 Θερμοβαρικά όπλα στο τουρκικό οπλοστάσιο απειλούν την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
 
Ο Τούρκος Σουλτάνος Ερντoγάν προετοιμάζεται μετά την Συρία να στραφεί κατά της Ελλάδος  στο Αιγαίο σύμφωνα με συγκλονιστική είδηση από τα  τουρκικά ΜΜΕ.

Η χώρα μας  τίθεται από σήμερα υπό την άμεση απειλή χρήσης σε οποιαδήποτε διένεξη με την Τουρκία , των νέων τουρκικών θερμοβαρικών όπλων που τίθeνται σε μαζική παραγωγή  κάτι που πιθανόν απειλεί την ελληνική επικράτεια .

Σήμερα ο τουρκικός τύπος ανέφερε ότι  ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος ως επικεφαλής της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας , έδωσε την εντολή μαζικής κατασκευής τέτοιων όπλων μαζικής καταστροφής, μαζί με την περάτωση των δοκιμών βαλλιστικού πυραύλου με εμβέλεια 2500 χλμ. 

Έτσι όλες οι ελληνικές μεγάλες πόλεις   και η Αθήνα θα βρίσκονται εντός του βεληνεκούς των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων.
 
Συγκεκριμένα  περατώθηκε η έρευνα και οι δοκιμές που διεξάγονταν από το 2013 για την κατασκευή θερμοβαρικών  πυρομαχικών από  το γνωστό ινστιτούτο  TÜBİTAK SAGE, και το εργοστάσιο (MKEK) αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την παραγωγή θερμοβαρικών πυρομαχικών σε  μαζική παραγωγή, αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα .
 
Σύμφωνα με μια έκθεση στην ιστοσελίδα  C4Defence, το αμυντικό ινστιτούτο  TÜBİTAK SAGE ανέπτυξε  θερμοβαρικά πυρομαχικά   με εθνικές δυνατότητες κατά την πρώτη φάση του έργου. 

Το εργοστάσιο  MKEK θα χρησιμοποιεί θερμοβαρικά εκρηκτικά σε διάφορα πυρομαχικά που χρησιμοποιεί ο τουρκικός στρατός όπως οβίδες πυροβολικού και η τουρκική αεροπορία σε πυραύλους αέρος-εδάφους.

Εφόσον λοιπόν τίθενται σε μαζική παραγωγή αυτού του είδους τα όπλα αλλάζουν πολλά για τον τρόπο προστασίας των ελληνικών  βάσεων και εγκαταστάσεων ,  καθώς παράλληλα οι Τούρκοι ετοιμάζουν βαλλιστικό πύραυλο  MRBM  με εμβέλεια τα 2500χλμ.
 
Τα θερμοβαρικά όπλα είναι πυρομαχικά που χρησιμοποιούν το οξυγόνο της ατμόσφαιρας για τη δημιουργία έκρηξης με πολύ υψηλή θερμοκρασία εξαϋλώνοντας ουσιαστικά το σημείο που θα εκραγεί και δημιουργώντας αλυσιδωτές εκρήξεις σε παρακείμενες εγκαταστάσεις.

Την ίδια στιγμή συγκλονιστική καταγγελία ιρανικών ΜΜΕ μας έρχεται από την Συρία και τις σφοδρές μάχες στην Αφρίν κατά των «δολοφόνων» Τούρκων , οι οποίοι φέρονται να χρησιμοποιούν χημικά όπλα και βόμβες τύπου  Napalm σκορπώντας τον όλεθρο.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS θεωρείται αξιόπιστη πηγή για το θέμα αυτό μιας και υπάρχουν χιλιάδες Ιρανοί Φρουροί στην Συρία δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο πληροφοριών όλων όσων λαμβάνουν χώρα και στην Αφρίν.

«Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις  δεν χρησιμοποιούν βόμβες ναπάλμ, βιολογικά ή χημικά όπλα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης στην περιοχή της Αφρίν της Συρίας», ανακοίνωσε  το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο σε μόνο που φυσικά δεν τους πιστεύει κανένας διότι είναι γνωστό το μίσος που τρέφουν κατά των Κούρδων ειδικά της Συρίας .

Σύρος Κούρδος  πολιτικός με το όνομα Ιμπλαμ Εμμέτ ισχυρίστηκε το Σάββατο ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί ναπάλμ στη στρατιωτική εκστρατεία της στην Αφρίν,  ανέφερε και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Σπούτνικ.

Επίσης οι Τούρκοι με την χρήση ελικοπτέρων ψεκάζουν με το γνωστό χημικό  Orange για να μπορεί να αποκαλύπτονται οι θέσεις των Κούρδων . Το συγκεκριμένο είναι ευρέως γνωστό για τη χρήση του από τις Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ από το 1961 έως το 1971.

Το χημικό σκεύασμα εμπεριέχει ζιζανιοκτόνα 2,4,5-Τ και 2,4-D και εκτός από τις επιζήμιες επιπτώσεις στο περιβάλλον, το χημικό σωστικό του προκαλεί  σοβαρά προβλήματα υγείας σε πολλά άτομα που έχουν  εκτεθεί.

Υπάρχουν προς το παρόν φήμες και για χρήση « άλλων χημικών όπλων» με το το θέμα να διερευνάται από Σύρους ειδικούς στην περιοχή.

Οι τουρκικές δυνάμεις αφού τα βρήκαν «πολύ σκούρα» στις περιοχές Rajo  βόρειας  της Afrin και  Kafri Kar όταν και έχασαν ελικόπτερο και άρματα μάχης μαζί με δεκάδες νεκρούς , ξεκίνησαν να κάνουν χρήση βομβών ναπάλμ και χημικών κατά των θέσεων των κουρδικών δυνάμεων , ενώ  υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τουρκικό στρατιωτικό όχημα με 5 Τούρκους το οποίο  καταστράφηκε από τις κουρδικές δυνάμεις.

Για αυτό αναφέρουν και ειδικοί αμυντικοί αναλυτές ότι αυξήθηκε ξαφνικά κατακόρυφα ο αριθμός των νεκρών Κούρδων μαχητών που σκοτώθηκαν μαζικά από εναέριους τουρκικούς βομβαρδισμούς.

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο, από ότι φαίνεται έλαβε την εντολή από τον Ερντογάν, ο οποίος πριν δύο ημέρες μετέβη στα σύνορα με την Συρία βράδυ και αφού «κατσάδιασε» τους στρατηγούς του θα έδωσε την εντολή για εξουδετέρωση των Κούρδων μαχητών με κάθε μέσο και τρόπο , διότι απλά φοβήθηκε ότι θα ξεφτιλιστεί το τουρκικό γόητρο , το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για την επιβίωση του ίδιου στην εξουσία.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό ο σουλτάνος Ερντογάν ετοιμάζεται πυρετωδώς για να δημιουργήσει την νέα οθωμανική αυτοκρατορία του  υφαρπάζοντας εδάφη από το Ιράκ, την Συρία και επιχειρώντας το ίδιο μελλοντικά σε Βουλγαρία , Δυτική Θράκη και φυσικά στο Αιγαίο.  

Το ζήτημα όμως εδώ είναι εφόσον οι Τούρκοι κάνουν εκτεταμένη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής,  τι ακριβώς κάνουν οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι, οι οποίοι  παρακολουθούν να εξοντώνονται μαζικά Κούρδοι μαχητές οι οποίοι μέχρι πριν λίγους μήνες πολεμούσαν μαζί τους κατά των Τζιχαντιστών;  









 
 















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: