Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Καταιγίδα αντιδράσεων εναντίον Κωσταράκου! Σκληρή τοποθέτηση από τον Ζιαζιά

Το μόνο που κατάφερε ο κ.Κωσταράκος με τις τρεις επιστολές του προς τον ΥΕΘΑ -για την τρίτη θα επανέλθουμε- ήταν να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου…


Τα επικριτικά σχόλια αμέτρητα και ***οι τοποθετήσεις Αρχηγών και ανώτατων αξιωματικών που τον εγκαλούν για το ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποίησε σε αναρτήσεις του στο facebook, εναντίον νυν Αρχηγών, διαδέχονται η μιία την άλλη.


Ο Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Α/ΓΕΣ όταν ο κ.Κωσταράκος ήταν Α/ΓΕΕΘΑ γράφει:

“Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ………ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ……

Η Χωρα μας , ο ΛΑΟΣ μας , το Εθνος μας , αυτη την περιοδο, παρα τις χαρές και τα πανηγύρια των ” κρατούντων” , διέρχεται μια κρίσιμη και δυσκολη περιοδο σε θεματα που αφορουν την εθνικη ασφαλεια , την εθνικη μας ιστορια , τα εθνικα μας θεματα ,αλλα και την οικονομια βεβαια .


Η Ενοπλες Δυναμεις , μεσα σε αυτη την κριση , με υπεράνθρωπες προσπάθειες ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΚΑΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΨΗΛΑ .
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ …..ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ……



ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ :

Η αξια του ηγέτη , του προϊσταμένου, ειναι να “φτιάχνει” καλύτερους υφιστάμενους και οχι να τους κατηγορεί εκ των υστέρων , για γελοίους λόγους για τα στρατιωτικά δεδομένα . Ο ΗΓΕΤΗΣ πρεπει να παραβλέπει την προσωπική του εξουσια και αναγνώριση και να εστιάζεται στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των υφιστάμενων του .

Ο ΗΓΕΤΗΣ “κοιτάει” οχι το εγω του αλλα το εμεις . Ο ΗΓΕΤΗΣ ειναι μεγαλόκαρδος , μεγαλόψυχος έναντι των υφιστάμενων του , ακομη και οταν θεωρεί οτι τον βλάπτουν …….ολα επιλύονται με την καλη προαίρεση και διάθεση
….ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ .
ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ , ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .
ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ που σας χρυσοπληρώνει ,
ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ….
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ . ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ….”
Ο πρώην Α/ΓΕΣ συνοδεύει το κείμενο με αυτή τη φωτογραφία:


***οι τοποθετήσεις Αρχηγών και ανώτατων αξιωματικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: