Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Η «κατάσκοπος» της Rothschild στο Μαξίμου: Τι δουλειά κάνει και πόσα παίρνει η Γαλλίδα – μυστήριο (Φωτο)

Την Γαλλίδα – στέλεχος της Rothschild και την δουλειά που της έχει αναθέσει το Μαξίμου να φέρει εις πέρας έναντι αδράς αμοιβής, αποκαλύπτει δημοσίευμα του «ΒΗΜΑτοδοτη».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γαλλίδα Anne-Laure Kiechel (φωτογραφία) που βρίσκεται στην τρίτη θέση στην ιεραρχία της Rothschild «προσελήφθη με μισθό 90.000 ευρώ εφάπαξ και bonus 1,5 εκατ. έως 2,5 εκατ. ευρώ κάθε φορά που η χώρα θα έβγαινε στις αγορές».


Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Η πληροφορία ήρθε από θεσμικό παράγοντα. Οτι δηλαδή υπάρχει στην Αθήνα μια Γαλλίδα και εργάζεται για λογαριασμό της κυβέρνησης και όχι μόνον. Στην πραγματικότητα έχει αναλάβει το λεγόμενο… lobbying της κυβέρνησης και πολύ πιθανόν του ίδιου του Πρωθυπουργού. Τι ισχύει απ” όλα αυτά;

Έψαξα, ρώτησα και έμαθα ότι η Γαλλίδα αυτή ονομάζεται Anne-Laure Kiechel (φωτογραφία), είναι τρίτη στην ιεραρχία της Rothschild και έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στον ΟΔΔΗΧ επί ηγεσίας του Στέλιου Παπαδόπουλου.

Εμφανίστηκε μαζί με τη Χριστίνα Παπακωνσταντίνου και προσελήφθη με μισθό 90.000 ευρώ εφάπαξ και bonus 1,5 εκατ. έως 2,5 εκατ. ευρώ κάθε φορά που η χώρα θα έβγαινε στις αγορές. Μάλιστα, όπως μου είπε ο κ. Παπαδόπουλος, η Rothschild ήταν πολύ πιο φθηνή από τη Lazard (αμειβόταν με 25 εκατ. ευρώ), την οποία είχε προσλάβει ο Γιάνης Βαρουφάκης για να πετύχει μείωση του χρέους.

Μετά τον ΟΔΔΗΧ οι σχέσεις της Rothschild με την ελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς δεν διεκόπησαν. Μάλιστα, όπως λέγεται (χωρίς ποτέ να διαψευσθεί), η εταιρεία αυτή ήταν που διοργάνωσε το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι (τότε που είχε συναντήσει και στελέχη της L’Oreal).

Το άλλο που λέγεται για την Anne-Laure Kiechel είναι ότι αυτή ήταν που διοργάνωσε τη βράβευση του Πρωθυπουργού από το περιοδικό «Politique Internationale» και από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Παρισιού.

Η συμμετοχή της Rothschild στη βράβευση δεν διαψεύστηκε ποτέ.

Όπως και να “χει το πράγμα, αυτή είναι δουλειά του οίκου της Rothschild: να φέρνει δηλαδή σε επαφή με όσους συνεργάζεται τους επικεφαλής των οικονομικών κολοσσών πρωτίστως της Γαλλίας και εν συνεχεία όλου του κόσμου.

Άλλωστε στο επίσημο site του οίκου αυτοπεριγράφεται ως «ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα γκρουπ οικονομικών συμβούλων στον κόσμο. Προσφέρουμε μοναδικές προοπτικές που κάνουν τη διαφορά στην επιχειρηματική δραστηριότητα και στον πλούτο των πελατών μας…».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: