Το κλίμα απέναντι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στη Μακεδονία μετά τη συμφωνία στο Σκοπιανό φαίνεται με το πιο ξεκάθαρο τρόπο από τη φωτογραφία που δείχνει τα μέτρα ασφαλείας σε γραφείο κυβερνητικού βουλευτή στην Πέλλα.

H φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε το pella news, δείχνει την είσοδο του γραφείου του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη στην Αριδαία της Πέλλας το απόγευμα της Πέμπτης.

Ομάδα εκπροσώπων συλλόγων είχε παραδώσει στον βουλευτή ψήφισμα εναντίον της συμφωνίας στο Σκοπιανό, ενώ προηγουμένως είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πόλη εναντίον της συμφωνίας.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους 
 
Οι Κυβερνητικοί πλέον μόνο με ολόκληρο στρατό από αστυνομικούς θα μπορούν πλέον να βγουν έξω.
Φρούριο το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Φρούριο θυμίζει το δημαρχείο Θεσσαλονίκης ενόψει της εκδήλωσης όπου θα παρευρεθούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, όπως αναφέρει το thessnews.gr
Περιμετρικά του μεγάρου έχουν αναπτυχθεί κλούβες των ΜΑΤ και αστυνομικοί βρίσκονται εκτός και εντός του δημαρχείου.
Οι διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, κατά των πολιτικών καθώς και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ αποδοκιμάζουν όσους προσέρχονται για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, κρατώντας σφυρίχτρες, βρίσκονται και μέλη του κινήματος «Σφυρίζω».

Όσοι προσέρχονται στην εκδήλωση αποδοκιμάζονται από τους συγκεντρωμένους πολίτες.
Δείτε εικόνες και βίντεο: 
Εικόνες και από το Life-events.gr