Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

“Να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας στην ελληνική πολιτεία κ.Κωσταράκο”! Δήλωση Αντιπτέραρχου

“Αεροπορικός βομβαρδισμός” για τα όσα είπε ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος για την ηγεσία των ΕΔ.
 
Ο Αντιπτέραρχος ε.α Σάκης Παπανικολάου με δήλωσή του τον καλεί αντί να διαμαρτύρεται για την απόσυρση μέρους της αποστολής που τον συνοδεύει στις Βρυξέλλες να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του “προς την ελληνική πολιτεία και τις ΕΔ, διότι τον τίμησαν τοποθετώντας τον στις θέσεις που κατά καιρούς έλαβε”.
 
 
Η δήλωση του Αντιπτέραρχου ε.α Σάκη Παπανικολάου:
 
“Δεν συνάδουν με την προηγούμενη ιδιότητα του σαν ΑΓΕΕΘΑ και βλάπτουν την εικόνα των Ενόπλων Δυνάμεων, δημιουργώντας και κλίμα ανησυχίας στον λαό. Αν αυτός ήταν ο σκοπός του Κου Κωσταράκου νομίζω οτι επετεύχθη .
 
 
Ο κ. Κωσταράκος πρέπει να είναι ευγνώμων προς την ελληνική πολιτεία και τις ΕΔ, διότι τον τίμησαν τοποθετώντας τον στις θέσεις που κατά καιρούς έλαβε.
 
Την τελευταία δε θέση που έλαβε, σαν Πρόεδρος στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ, είναι γνωστό οτι ο ίδιος την επεδίωξε γνωρίζοντας πολύ καλά, οτι τίποτα δεν προσφέρει σε εθνικό επίπεδο.
 
 
Το κόστος της παραμονής του κυρίου Κωσταράκου και αυτών που τον συνοδεύουν, είναι πολύ μεγάλο, την ίδια στιγμή που ένα τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού, ζεί κάτω απο τα όρια της φτώχειας.
 
Έλεος, κύριε Κωσταράκο.
 
 
Αντιπτέραρχος ε.α.
Αθανάσιος Παπανικολάου”
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: