Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Αλβανός υπουργός: «Ο Κατσίφας ήταν ψευδοέλληνας - Ο ψευδοελληνισμός φταίει για την βία στα Βαλκάνια»!

Απίστευτη πρόκληση από την κυβέρνηση Ράμα αφού πριν από λίγο ο Αλβανός υπουργός της Διασποράς (και πρώην πρωθυπουργός) Παντελή Μάικο, δήλωσε για τημ δολοφονία του 35χρονου Έλληνα ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα  στο Αργυρόκαστρο ότι «πρέπει ειπωθεί δυνατά προς την Ελλάδα ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μια από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια».


Είπε μάλιστα πως η ελληνική πλευρά πρέπει να δώσει εξηγήσεις γιατί ένα Έλληνας στρατιώτης στράφηκε κατά των αλβανικών αστυνομικών δυνάμεων όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο
 

Οι δυνάμεις RENEA έπραξαν το καθήκον τους, όπως σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, αυτός που πυροβολεί την αστυνομία εκτελείται.
 
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου άνδρα που ενώ είναι Αλβανός  διαποτίστηκε (μεταμορφώθηκε)  σε ψευδο-Έλληνα.
Στην Ελλάδα πρέπει να ειπωθεί ισχυρά ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μία από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια.

Εάν η Ελλάδα ζητά εξηγήσεις, πρώτα πρέπει να εξηγήσει η ίδια γιατί ένας Έλληνας στρατιώτης είχε στοχεύσει την αλβανική αστυνομία;
Το ελληνικό κράτος πρέπει να αποστασιοποιηθεί από μια τέτοια πράξης τρομοκρατίας και να ζητήσει συγνώμη.

Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι εδώ και δύο αιώνες παραβιάζει τα δικαιώματα των σύγχρονων  Ελλήνων, οι οποίοι είναι Αρβανίτες  ή Αλβανοί στο όνομα ενός σύγχρονου ψευδο-ελληνισμού(helenizmi modern krejte fallco).

Το ελληνικό κράτος πρέπει να αναλάβει μέτρα κατά της εξτρεμιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και να απαγορευθεί με νόμο.

Να σημειώσουμε ότι ο Παντελή Μάικο, όταν ήταν πρωθυπουργός της Αλβανίας το 1999, λόγω του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο και επειδή γεννούσε η γυναίκα του,(ή είχε γεννήσει)  ο Κ.Σημίτης έστειλε ένα C-130 στα Τίρανα για να πάρει τη γυναίκα του στην Αθήνα.
Λέγανε ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος

Πριν λίγο, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών Σπ. Κούτουλας, ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες, με κύριο θέμα τον σημαιοστολισμό του χωριού ενόψει της επετείου του 1940.  

Το περιστατικό που πυροδότησε τα γεγονότα που είχαν κατάληξη την δολοφονία του Έλληνα πολίτη , ξεκίνησε   σύμφωνα με το Κ.Κούτουλα  όταν απειλήθηκε με όπλο ο Κ. Κατσίφας από αστυνομικό.

Ο ίδιος ανέφερε περιστατικό Αλβανού στις 16 Αυγούστου 2018, κατά το  οποίο η αντίδραση των ίδιων μελών της RENEA (που περικύκλωσαν τον Κ.Κατσίφα) ήταν εξοργιστικά εντελώς διαφορετική.

Ο Αλβανός είχε εκτελέσει προηγουμένως 8 άτομα πριν καταφύγει σε παρακείμενη πλαγιά.
Τα 8 άτομα ανήκαν στην ίδια οικογένεια.
Εκεί, οι  RENEA, περίμεναν να τελειώσουν οι σφαίρες του Αλβανού για να τον συλλάβουν, δεν συνέβη το ίδιο με τον Κατσίφα



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: