Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

«ΑΣΕ ΤΟ ΓΚΑΝΙ ΚΑΤΩ – ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ…»

ΝΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ
ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίδραση των φοιτητών του Πανεπιστημίου και ορισμένων εκ των πολιτικών νεολαιών ήταν άμεση στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες που δείχνουν τον Ειδικό Φρουρό στο προαύλιο της σχολής να κραδαίνει το όπλο του, χωρίς όμως να φαίνεται τραυματισμένος.

Στην ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ αναφέρει πως τον ξυλοκόπησαν έξω από το Ίδρυμα και στην συνέχεια τον έσυραν στο προαύλιο όπου συνέχιζαν να τον ξυλοκοπούν, με αποτέλεσμα να βγάλει το όπλο του χωρίς να το χρησιμοποιήσει, με σκοπό να προστατέψει την ζωή του.

Μάλιστα ισχυρίζονται πως ο Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί στην ΔΙΑΣ και ήταν εκτός υπηρεσίας, μπήκε στο προαύλιο του Ιδρύματος και άρχισε να ενοχλεί τους μικροπωλητές, ενώ το όπλο του ήταν στην ζώνη του παντελονιού του σε εμφανή θέση.

Όταν των ρώτησαν γιατί βρίσκεται εκεί μέσα, υποστηρίζουν πως τους προπηλάκισε, δήλωσε Αστυνομικός και έβγαλε το όπλο του και άρχισε να τους προκαλεί να τον πλησιάσουν.

Ο αστυνομικός πάντως υποστηρίζει ότι του επιτέθηκαν αναίτια 30 άτομα, «με έσυραν και άρχισαν να με χτυπάνε, έβγαλα το όπλο για να απεμπλακώ», τόνισε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: