Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τι είδε ο Πάνος στο «Πυρπολητή» απο το «Γεράκι του ΠΝ» & τά έπαιξε;! (φώτο)

IMG_1675-AAA
Ότι ο Πάνος Καμένος είναι σχετικός με την Άμυνας το ξέρουν όλοι είτε τον συμπαθούν ,είτε όχι το ότι έχει όμως ειδικές γνώσεις σε σύγχρονα οπλομηχανήματα λίγοι το ξέρουν!



Ο Καμμένος όμως δεν μπορούσε να φανταστεί την ετοιμότητα ,τον συγχρονισμό αλλά και το επαγγελματισμό που έχουν όσοι έχουν την τύχη να είναι μέλη της Δύναμης «ΔΕΛΤΑ»!

Οι Άνδρες της Δύναμης ΔΕΛΤΑ που μόνο (δεν γκρινιάζουν για τις ασκήσεις όπως κάποιοι υπονοούν) είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μέσα και αποτελούν την πρώτη Δύναμη Πυρός σε Ειδικές Αποστολές και το μακρύ χέρι του ΓΕΕΘΑ !

Θα είναι οι πρώτοι που θα δώσουν την μάχη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες με το Εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ και έχουν ετοιμότητα να πάνε παντού και να αντιμετωπίσουν τα ΠΑΝΤΑ

Ο ΥΕΘΑ εντυπωσιασμένος απο αυτά που είδε χαιρέτισε έναν προς ένα τους  Άνδρες που πέταξαν μαζί του και δήλωσε Υπερήφανος !
1_big
Μια γεύση από τι είδε μέσα από το Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού δείτε στις Φώτο που ακολουθούν !
mZXn3WQ
olpwlSk
qCJdLSe
xWnkYu2
rvqQMDD
zcFXhl7
yPtzumF
zMw5gqB

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά, παρακολούθησε την άσκηση «Πυρπολητής 1/15» που πραγματοποιήθηκε με το σύνολο της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης (Δύναμη «Δέλτα»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: