Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Πόσο να στοιχίζει τούτο ; «δείχνει να αναρωτιέται» ο Πάνος Καμμένος!

AAA_3_big2
Η αγάπη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για όπλα ,σκοπευτικά και ηλεκτρονικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας είναι γνωστή σε όσους τον ξέρουν καλά ! 


Οπότε η βόλτα στην Διεθνή Έκθεση  Αμυντικού Υλικού «IDEX-2015» στο Άμπου-Ντάμπι μόνο υποχρέωση δεν ήταν  !

6_big
Αν μάλιστα δεν ήταν υποχρεωμένος να ακολουθήσει το Πρωτόκολλο θα ήταν η καλύτερη του

…Ατομικά όπλα αλλά μαχητικά Ελικόπτερα μη επανδρωμένα  είναι από αυτά που λατρεύει να ασχολείται !

Αλλά όταν είσαι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας σε επίσημη επίσκεψη όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερη Μοίρα .

8_big
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρέστη σήμερα στην τελετή έναρξης της Διεθνούς Εκθέσεως Αμυντικού Υλικού «IDEX-2015» .


10_bigΗ Έκθεση πραγματοποιείται από το 1993 ανά διετία στο Άμπου-Ντάμπι, κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος, Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ηγεμόνας του Ντουμπάι Σεΐχης Μοχάμεντ Mπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ.

Επισκέφθηκε το εθνικό ελληνικό περίπτερο και όλα τα περίπτερα ελληνικών εταιρειών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση.

Διαβεβαίωσε τους Έλληνες εκθέτες για τη συνεχή και αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης στις προσπάθειες τους για την ενίσχυση και διεύρυνση των συνεργασιών τους με εταιρείες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


9_big
Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε περίπτερα άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένου του εθνικού περιπτέρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: