Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Το Υποβρύχιο S122 «Ματρώζος » ξεκίνησε τις δοκιμές χωρίς να …Γέρνει! (φώτο)

matrozos_500
Ξεκίνησε τις δοκιμές το Υποβρύχιο S122 «Ματρώζος» χωρίς προβλήματα πλεύσης και χωρίς φυσικά να γέρνει!


Το S 122 «Ματρώζος «  με την πρώτη του αποστολή να φτάνει μέχρι τον Ναύσταθμο της Σούδας  και εν συνεχεία θα επιστρέψει να επιχειρήσει  πολεμικές δοκιμές !

Αν υπολογίσουμε την πλήρη Πολεμική ετοιμότητα του Υποβρυχίου «ΠΙΠΙΝΟΣ » που έχει ήδη ολοκληρώσει και τις δοκιμές εκτοξεύσεως τορπιλών αλλά και τις ακουστικές δοκιμές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία στη Σούδα ,το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας μπαίνει σε άλλη ρότα !

3fzMYOZ

Το Ματρώζος εν πλώ …

Έχουμε χωρίς υπερβολές τους καλύτερους φονιάδες του Βυθού σε ετοιμότητα εν όψει θερμού θέρους και ο φόβος των Τούρκικων Φρεγατών και Κορβετών παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις!

Το να μπορούμε να αποκλείσουμε τους δύο διόδους του Τούρκικου Ναυτικού στους Ναυστάθμους χωρίς τυμπανοκρουσίες και τηλεοπτικές απευθείας συνδέσεις αλλά ΊΜΙΑ¨είναι απο τα καλύτερο που θα μας έχει συμβεί !

Ο Αποκλεισμός  των  Στενών και των Πολεμικών στη Μαύρη Θάλασσα  από ένα Υποβρύχιο σαν το Παπανικολής είναι πρωτάκουστο ! …Να επισημάνουμε οτι στα» ΙΜΙΑ» τα Πολεμικά της Τουρκίας  που βρέθηκαν το πρωί στο Πεδίο των Επιχειρήσεων κατέβηκαν απο το Βόσπορο και εκεί δεν είχαμε ειδοποίηση !

DUweFZL

Το S122 Ματρώζος (φώτο) που ξεκίνησε τις δοκιμές  αναμένεται να πιάσει τα το πέρασμα της Καρπάθου και σε τέτοιο βάθος που όσο και να επιχειρούν τα CN-235 της Τουρκίας δεν πρόκειται ποτέ να ανιχνευθεί…

Στο θέμα αναφέρθηκαν Διεθνή ΜΜΕ που ειδικεύονται στα Στρατιωτικά Θέματα και αφιέρωσαν πρωτοσέλιδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: