Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ιδού οι βομβιστές του Λονδίνου: «Ορφανά προσφυγόπουλα» που τα αγκάλιασε βρετανική οικογένεια

Πολλές είναι οι σπαραξικάρδιες ιστορίες «προσφύγων» που μας πλασάρουν τα ΜΜΕ για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των εργολάβων που χτίζουν τα Hot spot και των ΜΚΟ που εκμεταλλεύονται την παρουσία των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.


Ας σας πούμε κι εμείς μια τέτοια… σπαραξικάρδια ιστορία. Κάποτε ήταν δυο μικρά ορφανά «προσφυγάκια» που έφτασαν άγνωστο πως στην Αγγλία.

Τα παιδιά αυτά δεν είχαν κανέναν και λυπητεροί σκοποί ακούγονταν από τα βιολιά των ΜΚΟ και των ΜΜΕ. Πάλι καλά, βρέθηκε μία οικογένεια Λονδρέζων που τα υιοθέτησε, τα πήγε στο σχολείο μαζί με τους γηγενείς και όλα πορεύτηκαν προς την πολυπολιτισμική τελειότητα.

Πέρασαν τα χρόνια και εν τέλει φτάνουμε στο 2017 και στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Λονδίνο πριν από μερικές ημέρες. 
Τα δύο «ορφανά προσφυγάκια» της ιστορίας είναι οι δράστες αυτής της επιθέσεως για λογαριασμό του Ισλαμικού Χαλιφάτου.


Ο 18χρονος, που δεν έχει κατονομαστεί και φέρεται να είναι Ιρακινός, θεωρείται ύποπτος για τη «φύτευση» της βόμβας στον συρμό. Ο 21χρονος, που ονομάζεται Yahyah Farroukh, είναι Σύρος που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα. Οι αρχές τον συνέλαβαν για στο Χάουνσλοου, το βράδυ του Σαββάτου.

Και οι δύο πιστεύεται πως έχουν ανατραφεί από τους Πενέλοπε και Ρόναλντ Τζόουνς, οι οποίοι έχουν τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τις υπηρεσίες τους σχετικά με παιδιά και οικογένειες, το 2009. 



xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: