Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη νεολαία γκέι, τρανσέξουαλ και μαστουρωμένη

Ζητά να γίνει νόμιμη η χρήση κάνναβης

Τα όσα γίνονται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν προηγούμενο.

Δεν είναι ότι οι επενδύσεις που έταξε ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν έρχονται, αλλά φεύγουν και αυτές που υπήρχαν, δεν είναι πώς η οικονομία πάει στο χειρότερο, αλλά έχουμε και τις ιδεοληψίες του κυβερνώντος κόμματος που διαλύουν την κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τους Έλληνες χωρίς θρησκεία, και όπως φαίνεται τελευταία τη νεολαία γκέιτρανσέξουαλ και βεβαίως μαστουρωμένη.

Τη στιγμή που ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ανακοίνωνε την πρόθεση της κυβέρνησης να εξετάσει την αλλαγή φύλου ακόμη και από τα 15 χρόνια της ηλικίας, 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεταν ερώτηση με την οποία ζητούσαν να ενημερωθούν από τους συναρμόδιους υπουργούς για το πότε αναμένονται οι υπουργικές αποφάσεις για να καταστεί εφικτή νόμιμη η ιατρική χρήση της κάνναβης στην Ελλάδα. Είναι το πρώτο βήμα για να γίνουμε… Άμστερνταμ.

Οι βουλευτές ζήτησαν επίσης να ενημερωθούν, ποια θα είναι η ασφαλιστική κάλυψη για τη χρήση των σκευασμάτων ιατρικής κάνναβης, ώστε η τιμή τους να είναι προσιτή σε όλους τους ασθενείς και πώς θα διασφαλιστεί για τους ασθενείς ένα πρακτικό καθεστώς συνταγογράφησης.

 
Και δεν έμειναν εκεί.
Προχώρησαν ακόμη παραπέρα και ζήτησαν να ενημερωθούν από τους συναρμόδιους υπουργούς αν υπάρχει στον σχεδιασμό τους η πρόθεση να αξιοποιηθεί αναπτυξιακά η ιατρική κάνναβη και αν προτίθενται να προβούν σε εκ νέου τροποποίηση της νομοθεσίας, ώστε να είναι δυνατή η παραγωγή, επεξεργασία και εξαγωγή της κάνναβης από φυσικά και νομικά πρόσωπα, με το κράτος να αδειοδοτεί και να ελέγχει μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Τι να πεί κανείς.
Η χώρα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποιοι πιστεύουν πώς μπορούν να λυθούν με τη χρήση της κάνναβης.
Αλήθεια, τι πίνουν και δεν μας δίνουν;
Πόσο στον κόσμο τους είναι οι Συριζαίοι που κυβερνούν σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο;

Πώς θα μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να ανταποκριθούν σε ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα;
Τα ερωτήματα μάλλον ρητορικά είναι.

Η ερώτηση των 46 βουλευτών για την κάνναβη ήρθε λίγο αφ’ ότου ο Σταύρος Κοντονής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μειωθεί από τα 17 χρόνια, στα 15 ή στα 16, το όριο ηλικίας των ανήλικων για την νομική αναγνώριση φύλου, δεσμευόμενος ότι, εφόσον υπάρξει διακομματική συναίνεση, θα προχωρήσει στην βελτιωτική αλλαγή μέχρι τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου, στην Ολομέλεια της Βουλής. 
 
Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, το νομοσχέδιο για τα «intersex» άτομα βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας, τόνισε ότι το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία για να είναι νομοθετικά τεκμηριωμένο και εμπεριστατωμένο, ώστε να ρυθμίσει πράγματι ζητήματα που εκκρεμούν χρόνια.
 
«Για εμάς δεν υπάρχουν θέσφατα και δόγματα.
Φέραμε ένα νομοσχέδιο που είναι το πιο προοδευτικό, ριζοσπαστικό και δημοκρατικό στην Ευρώπη και είμαστε έτοιμοι να δούμε περαιτέρω τα ζητήματα που προκύπτουν», τόνισε ο κ. Κοντονής.

Η μείωση του ορίου ηλικίας στο δικαίωμα νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου, ήταν ένα από τα θέματα που είχαν τεθεί νωρίτερα, στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, από φορείς που είχαν κληθεί να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του σχετικού νομοσχεδίου.

Όλοι οι φορείς, αναγνώρισαν ότι το νομοσχέδιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, με ορισμένους να κάνουν λόγο για «ιστορική μέρα», ζητώντας ταυτόχρονα βελτιωτικές αλλαγές.

Κοινώς προκλήθηκε ντελίριο ικανοποίησης απ΄ όλες τις κοινότητες των gay, των trans και εγώ δεν ξέρω αλλιώς πώς χαρακτηρίζονται όλοι αυτοί οι τύπου που γεννήθηκαν άνδρες ή γυναίκες και νομίζουν πως στην πορεία τους προέκυψε κάτι άλλο.
 
Αυτό λέγεται παραβίαση της φύσης και όχι αλλαγή φύλου για όσους δεν το καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν.
Το μόνο που απομένει και είναι βέβαιο πώς θα ζητήσουν οι τύπου αυτοί είναι να υιοθετήσουν και παιδιά.

Σήμερα ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει χρειάζεται να περάσει από σαράντα κύματα για να υιοθετήσει ένα παιδί.
Στους γκέι οι διαδικασίες μπορεί να είναι… εξπρές.
Γιατί απλά έτσι θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.













https://youtu.be/5kuInHX_fRA
















Δεν υπάρχουν σχόλια: