Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Σχέδιο αφελληνισμού της Β. Ηπείρου: Με εντολή Ράμα τοποθετήθηκε ισλαμίστρια δασκάλα σε ελληνικό σχολείο

Τεράστια κινητοποίηση για την κηδεία του Κατσίφα

Oργανωμένο σχέδιο εξυφαίνεται από τον Ε. Ράμα κατά της Β. Ηπείρου.

Όπως φαίνεται όλα γίνονται με έναν ακριβέστατο σχεδιασμό, με σκοπό να φιμώσουν φωνές και να υποδουλώσουν τον Ελληνισμό, που δίνει μάχη με νύχια και μέ δόντια για να κρατήσει ζωντανά, ήθη, έθιμα και την ιστορία του τόπου.

 
Την ώρα που η Εθνική Ελληνική Μειονότητα προσπαθεί να συνέλθει από την εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της Αλβανικής Αστυνομίας μια νέα πρόκληση προστέθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην καρδιά της Βορείου Ηπείρου.


Όπως ενημερωθήκαμε από κατοίκους της περιοχής, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, δύο μόλις 24ωρα από την στυγνή δολοφονία του συμπατριώτη μας από τις αλβανικές αρχές, στην Λιβαδειά Βορείου Ηπείρου, αντικαταστάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η δασκάλα ιστορίας του ελληνικού σχολείου της περιοχής και αντικαταστάθηκε, χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση, από Αλβανίδα δασκάλα που όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που έχουμε στην κατοχή μας είναι σκληροπυρηνική ισλαμίστρια, αναφέρει το himara.gr


Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις και οι διώξεις κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου είναι διαρκείς και όχι μεμονωμένα περιστατικά.



Προς το παρόν φαίνεται να διατηρούνται χαμηλοί τόνοι από την τοπική κοινότητα ενώ οι γονείς των μαθητών αντιδρούν έντονα και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να τα «εκπαιδεύσει” μια φανατική ισλαμίστρια.
 
 
Ακραία αλβανικά σενάρια για τη δολοφονία του Κατσίφα
Δημοσιογράφοι και ειδικοί σκαρφίζονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια για να δικαιολογήσουν την εκτέλεση του ομογενούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Tα σενάρια ξεπερνούν πλέον τη σφαίρα της λογικής.

Γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος και ειδικός όπως τον παρουσίασαν σε θέματα όπλων κατά τη διάρκεια της αλβανικής εκπομπής «360 βαθμοί” δεν δίστασε να δηλώσει πως ο Κωνσταντίνος όχι απλά δεν εκτελέστηκε αλλά είπε ότι αυτοκτόνησε με το όπλο που κρατούσε.
 
Μάλιστα ο Φέρνιναντ Δερβίση την ώρα του αέρα επαναλαμβάνει συνεχώς ότι οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας ούτε καν ακουμπήσαν τον 35χρονο ομογενή.

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα τελευταία 24ωρα είναι σαν να δημιουργείται από το βαθύ κράτος της Αλβανίας μια προσπάθεια συγκάλυψης των στοιχείων της εκτέλεσης» μετέδωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star η Κατερίνα Ρίστα.


Tεράστια κινητοποίηση
Τρέμουν στην Αλβανία εν όψει της τεράστιας κινητοποίησης που θα υπάρξει την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες.


Γι” αυτό περιμένουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ώστε να δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι αναγκαίες διαδικασίες.


Την ημέρα της κηδείας του 35χρονου Κωνσταντίνου το χωριό της νότιας Αλβανίας αναμένεται να «βουλιάξει» από Ελληνες, οι οποίοι θα θελήσουν να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο άνδρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ήδη ναυλώνονται λεωφορεία από την Αθήνα τα οποία θα μεταφέρουν στην Αλβανία Ελληνες πολίτες και η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: