Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αριστεροί μαθητές τέλος! Τώρα για την Ελλάδα

«Τα Ελληνικά νιάτα της Μακεδονίας έδειξαν τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος
 
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση.
 

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στις μαθητικές κινητοποιήσεις, δήλωσε υπερήφανος που είναι Έλληνας, καθώς η Νεολαία έστειλε ηχηρό μήνυμα από όλη την Χώρα ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. 
 

Τα Ελληνικά νιάτα της Μακεδονίας έδειξαν τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης.

Απαντώντας σε όλους αυτούς που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για υποκίνηση των μαθητικών αντιδράσεων, σημείωσε πως αυτό δεν είναι κατηγορία, αλλά έπαινος. 
 

Οι μαθητικές κινητοποιήσεις δεν έχουν κομματική σφραγίδα, έχουν μόνο ένα χρώμα το γαλάζιο κι αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την Ελλάδα.

Επισήμανε ακόμη πως σε όλες τις δυναμικές μαθητικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας δεν σημειώθηκε καμία φθορά σε σχολική περιουσία. 
 

Τόνισε μάλιστα πως πρόσφατη δημοσκόπηση κατέγραψε την συντριπτική αντίθεση των Ελλήνων στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών σε ποσοστό 70%.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως για 44 ολόκληρα χρόνια στα σχολεία ήταν "μόδα" οι μαθητές να είναι αριστεροί. 
 

Αυτό έλαβε οριστικά τέλος μετά την καταστροφική διακυβέρνηση από την "πρώτη φορά αριστερά". 
 

Όσο για την Νέα Δημοκρατία τόνισε πως με την υποκριτική στάση της και την νεοφιλελεύθερη στροφή της προδίδει για ακόμη μια φορά τα πιστεύω της "λαϊκής δεξιάς". 


Για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε πως δημιουργεί κάποια τετελεσμένα και θα χρειαστεί ένας ολομέτωπος Αγώνας από όλους τους Έλληνες για να ανατραπούν.

Αναφορικά με την συζήτηση για την Συνταγματική αναθεώρηση και για την αλλαγή του άρθρου 3 δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στον διαχωρισμό κράτους - Εκκλησίας και θα αγωνιστεί για να μην περάσει αυτή η επιλογή.
 

Κλείνοντας, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή έχει το πολιτικό θάρρος να χαιρετίζει τις μαθητικές κινητοποιήσεις και να βρίσκεται στο πλευρό όλων αυτών των παιδιών που χωρίς κομματική καθοδήγηση διαδηλώνουν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: