Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στους οκτώ οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους το 2012

Στους οκτώ έφτασαν οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους από τις αρχές του χρόνου με τον τελευταίο νεκρό εχθές στον  Άγιο Στέφανο. 


Αιτία οι τρείς αλλοδαποί ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του άτυχου 45χρονου στις 5 τα ξημερώματα  απειλώντας τον ίδιο και τη γυναίκα του με μαχαίρια. 

Το σοκ που υπέστη ο 45χρονος από την εισβολή των τριών αδίστακτων ληστών έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του καθώς λίγο μετά την αποχώρηση των ληστών ένιωσε δυσφορία με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Δυστυχώς η λίστα των δολοφονημένων Ελλήνων από αλλοδαπούς δολοφόνους μεγαλώνει κάθε ημέρα. 

Τόσο η ανάπηρη πολιτεία, οι υπηρεσίες δικαιοσύνης οι οποίες φροντίζουν να αφήνουν όσους συλλαμβάνονται ελεύθερους –μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου-, η εγκληματική πολιτική στο θέμα της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης της κυβέρνησης –απουσία απελάσεων, 

κατάρρευση συστήματος ασφάλειας στα σύνορα- όσο και δηλώσεις όπως αυτή του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ ότι τη στιγμή που οι άλλες χώρες διώχνουν τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες έχουν δημιουργήσει αυτό το εφιαλτικό σκηνικό που δυστυχώς δε φαίνεται να έχει διέξοδο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: