Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Και ο Παΐσιος προείδε την απαρχή του ελληνοτουρκικού πολέμου στο Ανατολικό Αιγαίο...

Η ΣΥΜΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ!!!
Τα τελευταία κείμενά μας, που δημοσιεύτηκαν σ’ αυτή εδώ την εφημερίδα, και αφορούσαν τα ελληνοτουρκικά θέματα, είτε επρόκειτο για εκείνα περί των γερόντων Γεννάδιου και Ιωσήφ, είτε για τις τρομερές αποκαλύψεις του κ. Γιώργου Πάλμου, προκάλεσαν το ενδιαφέρον πολλών και διάφορων κύκλων, βασικά παρασκηνιακών.


Αυτό συμβαίνει συνεχώς με τις έρευνές μας, οι οποίες βασίζονται πάντα στον μοναδικό συνδυασμό των όσων έχουμε στη διάθεσή μας από την πλούσια παράδοση της Ελληνορθοδοξίας με ό,τι νεώτερο από τους διεθνείς μηχανισμούς χάραξης πλανητικής πολιτικής. 

Και αυτός ακριβώς ο συνδυασμός είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να κάνει ποτέ λάθος!...
 
Επανερχόμαστε τώρα με τα όσα νεώτερα διακινούνται, ως προωθημένα σενάρια, στους ανώτατους παρασκηνιακούς κύκλους της υφηλίου σχετικά με το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Σενάρια διάφορα βέβαια διακινούνται εδώ και καιρό αναφορικά με μια επικείμενη σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο, που θα προκαλέσει γενική «αναμπουμπούλα» και ανακατατάξεις μεγάλου βεληνεκούς στην περιοχή.

Εδώ πρέπει φυσικά να πούμε ότι πάντοτε οι μεγάλες πλανητικές δυνάμεις επεξεργάζονται παράλληλα αρκετά ταυτόχρονα σενάρια στρατηγικής ανάπτυξης, έτσι ώστε να εφαρμόσουν καλύτερα τον σχεδιασμό τους, επιλέγοντας τελικά το καλύτερο δυνατό...

Συνεπώς δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει η ύπαρξη δύο, τριών ή και παραπάνω ακόμα σεναρίων για το ίδιο ακριβώς ζήτημα, που στην περίπτωσή μας είναι η επερχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη.

Φυσικά εμείς είμαστε σε γνώση όλων αυτών των σχεδιασμών και – όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματά μας στην «Ε.Ω.» – δεν διστάζουμε καθόλου να τα βγάζουμε στη φόρα!
 
Να τώρα τι ακούσαμε για τη μελλοντική (σύντομα;...) ελληνοτουρκική κρίση στο Αιγαίο, που θα οδηγήσει σε ένοπλη αναμέτρηση «εφ’ όλης της ύλης» για τη διαμόρφωση των «οριστικών» συσχετισμών στον γεωγραφικό μας χώρο. 

Η ενημέρωσή μας εστιάζει τα εκπληκτικά πράγματι στοιχεία της στην επικράτεια του Νοτιοανατολικού Αιγαίου, η οποία θεωρείται από τις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας, Ε.Ε. κτλ. ως «υπερευαίσθητη» για συγκεκριμένους λόγους...

Αυτά φυσικά είναι αντιληπτά από τους λεγόμενους «άγρυπνους φρουρούς του έθνους», με τις δεδομένες κινήσεις της ελληνικής ΕΥΠ πάνω στην αόρατη «σκακιέρα» του παρασκηνιακού πολέμου στην περιοχή. 

Όμως δεν παύει το γεωγραφικό σημείο του Νοτιοανατολικού Αιγαίου να συνεχίζει να είναι μία γεωπολιτική «μαύρη τρύπα» για πολλούς και διάφορους (έτσι τουλάχιστον την βλέπουν)... Ένα «χάσμα» που πρέπει να «κλείσει»!

Η τουρκική πλευρά αυτή τη στιγμή βλέπει την εν λόγω περιοχή (ειδικά δε στο «τόξο» Σάμου-Καστελόριζου) ως την πλέον κατάλληλη για να ξεκινήσει την ανάπτυξη του τελικού της προγραμματισμού περί μετατροπής του Αιγαίου σε... τουρκική θάλασσα (!), ως το επίκεντρο μιας νέας οθωμανικής διάστασης της περιοχής μας!...

Πρόκειται για μια περιοχή, την οποία η Άγκυρα σε ειδικές αναλύσεις των αρμόδιων υπηρεσιών της έχει εδώ και καιρό χαρακτηρίσει ως τον «αδύναμο κρίκο» της ελληνικής πλευράς σε ενδεχόμενο ξέσπασμα κρίσης. 

Αιτία; 

Τόσο η απομακρυσμένη από το ελληνικό «κέντρο» αυτή περιοχή (κατά το καραμανλικό δόγμα «Η Κύπρος είναι μακριά», ΟΛΑ είναι μακριά από το Κολωνάκι!!!), όσο και η περίφημη «ειδική ανάπτυξη» των τουρκικών δυνάμεων μέσα και πέριξ του εν λόγω χώρου... 

Όσοι γνωρίζουν, καταλαβαίνουν άριστα τι εννοούμε!

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαία και η ελληνική απάντηση στις σαφείς επιθετικές αυτές ενέργειες της τουρκικής πλευράς, μια απάντηση που περιλαμβάνει διάταξη στο σχήμα «αντι-ανάπτυξη» δυνάμεων σε νησιά όπως η Κως, η Λέρος, αλλά και – φυσικά – η Ρόδος.

Με τον νου βέβαια πάντα στο Καστελόριζο, ενώ κανένας δεν μπορεί βέβαια να ξεχάσει το υποσυνείδητο μήνυμα που πέρασε το 2010 ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, επιλέγοντας (ανεξήγητα κατά πολλούς) αυτό το νησάκι στα άκρα της ελλαδικής επικράτειας, για να εκφωνήσει τον δραματικό λόγο του περί της εισαγωγής της χώρας μας στη Νέα Εποχή του Δ.Ν.Τ.!...
 
Εδώ θα πρέπει οπωσδήποτε να σημειώσουμε ότι η τουρκική περιοχή με επίκεντρο την Αλικαρνασσό (στα τουρκικά: 

Μπόντρουμ) είναι αυτή τη στιγμή γεμάτη με «ειδικές δυνάμεις δράσης», έτοιμες να ενεργήσουν αστραπιαία σε περίπτωση που χρειαστεί, πόσο μάλλον που στην πλέον πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στην Άγκυρα έγινε σαφές ότι η Τουρκία «κάτι» φαίνεται να περιμένει, για να αντιδράσει ανάλογα...

Μια επιθετική άραγε κίνηση εναντίον της από «κάποια» εχθρική δύναμη;

 Ή μήπως ένα Μεγάλο Γεγονός στην Ελλάδα, το οποίο και θα οδηγήσει εν τέλει στη «χειρουργική» ανάπλαση της περιοχής μας;... 

Ο χρόνος (πολύ σύντομα, απ’ ό,τι δείχνουν τα γεγονότα) θα δείξει.

Κάποιοι συνδέουν το όλο θέμα με τις γνωστές προφητείες των Ελληνορθόδοξων γερόντων περί επικείμενου ελληνοτουρκικού πολέμου, ειδικά δε με τα λεγόμενα του γέροντα Παϊσίου. 

Αυτός, όπως έχουμε και άλλοτε δείξει, έκανε σαφέστατα λόγο για ελληνοτουρκική σύγκρουση που καταφτάνει και η οποία θα επιφέρει τη διάλυση της Τουρκίας και τη συγκρότηση μιας νέας Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη!

Φυσικά ο Παΐσιος βασιζόταν και αυτός στην προγενέστερη παράδοση του λαού μας, ιδιαίτερα δε στον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, του οποίου οι προφητικές ρήσεις για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων συγκλονίζουν!...
 
Εδώ αποφασίσαμε να κάνουμε μια μεγάλη αποκάλυψη!
Ως γνωστόν ο Παΐσιος είπε κάποτε σε επισκέπτη του τα εξής:
«Οι Τούρκοι έχουν κάνει πολλά και έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους»!

 Εννοώντας δηλ. ότι λόγω των εγκλημάτων τους δεν θα αργήσει η μέρα, κατά την οποία θα διαλυθούν... Σε ποιον όμως έκανε αυτή την τρομερή προφητεία; 

Αποκαλύπτουμε λοιπόν εδώ ότι αυτά τα είπε ο Παΐσιος σε έναν Ψευτοέλληνα αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος όμως στην πραγματικότητα ήταν... ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!!!

Μάλιστα είχε το θράσος αυτός ο κατάσκοπος της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ να παριστάνει έπειτα τον δήθεν «Ελληνόψυχο»! 

Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν τον άθλιο ο πανελληνισμός ανακάλυψε τον ρόλο του, καθώς και τον λόγο για τον οποίο υποτίθεται ότι ενδιαφερόταν για τις προφητείες της Ελληνορθοδοξίας!... 

Είπαμε και πριν: οι «άγρπυνοι φρουροί του έθνους» έχουν γνώση! 
Αλλά και άλλοτε έχουμε ξαναγράψει: 
τον φόβο μας να έχουν οι βέβηλοι που θέλησαν να βλάψουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία!...
 
Τέλος, πρέπει εδώ να πούμε – αν και λίγα πράγματα, λόγω... λόγων! – ότι δεν αποκλείεται καθόλου το κέντρο του ενδιαφέροντος στον επικείμενο ελληνοτουρκικό πόλεμο περιορισμένης χρονικής διάρκειας να είναι η νήσος Σύμη! 

Τι σημαίνει άραγε αυτή η πληροφορία που μετέφερε η «πηγή» μας;
Ότι στη διάρκεια του περίφημου «Μπλε Ταξιδιού», της τουρκικής δηλ. τουριστικής «κρουαζιέρας» πέριξ των τουρκικών ακτών θα έρθει «εκείνο»;
Εδώ αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί ότι θα ξεπηδήσουν εμφανιζόμενοι ως «τρομοκράτες» από το πλοίο του «Μπλε Ταξιδιού» οι προβοκάτορες εκείνοι που θα χτυπήσουν σε συγκεκριμένο ελληνικό νησί [ΣΗΜ.: κατά τον τρόπο που τρομοκράτες είχαν χτυπήσει το καράβι “City of Poros” το καλοκαίρι του 1988].
Το γεγονός αυτό θα πυροδοτήσει και τον πόλεμο... Αλλά και κάτι άλλο: γιατί στη γνωστή τουρκική σειρά «Τα σύνορα της αγάπης» η Σύμη υπονοείτο ότι ήταν... τουρκική; 

Τι άραγε σημαίνουν όλα αυτά;... 

Το βέβαιο είναι ότι κάποιοι από τους σχεδιασμούς-σενάρια, για τους οποίους αναφερθήκαμε στην αρχή αυτού του κειμένου, βρίσκονται τώρα σε πλήρη εξέλιξη!

δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: