Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Οργάνωση των λαθρομεταναστών ''Μαύροι Πάνθηρες απειλεί Έλληνες Πολίτες ...Αυτοί δεν είναι συμμορία κύριε Υπουργέ ;


Η έξαρση των επιθέσεων σε βάρος λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, γέννησε την ιδέα για να παρθεί η πρωτοβουλία δημιουργίας μίας ομάδας ''αυτοάμυνας'' υπό το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες». 

 
Η οργάνωση που αποτελείται από αλλοδαπούς,  , προκειμένου να προστατεύσει τους λαθρομετανάστες που πέφτουν θύματα νεοναζιστικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», τα μέλη της οργάνωσης πραγματοποιούν νυχτερινές περιπολίες στις γειτονιές του κέντρου, ενώ μέσω κινητών και social media ενημερώνονται και αντιδρούν σε περιπτώσεις ρατσιστικών επιθέσεων.

Οι «Μαύροι Πάνθηρες» απασχόλησαν πρόσφατα και τα ξένα μέσα, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα του EnetEnglish, ο Michael Chege, μέλος των «Μαύρων Πανθήρων» μίλησε στο βρετανικό Channel 4:
 
 «Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" και όλοι το γνωρίζουν αυτό. 
 
Οπότε, δίνω στη Χρυσή Αυγή μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. 
Οι «Μαύροι Πάνθηρες» υπερασπίζονται τους μετανάστες
Το εννοώ». 

Ο  Τσέγκε είναι μέλος της ομάδας Μαύροι Πάνθηρες που περιπολούν περιοχές της Αθήνας έτοιμοι να επέμβουν σε περιπτώσεις ρατσιστικών επιθέσεων για να βοηθήσουν τα θύματα. Όπως είπε !

Ο Κενυάτης  Τσέγκε ειναι γνωστός απο την εμφάνιση του σε εκπομπές του Στέφανου Χίου ...Μακελειό

«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα» προσθέτει αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, «Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνεθλίβησαν. 
 
Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης. [...] Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη» προσθέτει.
Σχόλιο: Αν και δεν είμαστε οπαδοί της Χρυσής Αυγής μήπως πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ''Δημοκράτες του Υπουργείου της Δικαιοσύνης ''...Αλλά και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οτι η Χρυσή Αυγή ειναι Ελληνικό κοινοβουλευτικό κόμμα ; Μήπως θα κινηθεί κάποιος εναντίον των αλλοδαπών που απειλούν Έλληνες Πολίτες ; 
 http://www.attikipress.gr/53065/oi-mayroi-panthhres-yperaspizontai-toys-metanastes

Δεν υπάρχουν σχόλια: