Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ξεσηκώνεται η Ευρώπη κατά του “πολυφυλετισμού” και της κυριαρχίας της Αριστεράς


Μπορεί τους τελευταίους μήνες, τα εδώ “παπαγαλάκια” του πολυπολιτισμού να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η χώρα μας αποτελεί το αντικείμενο “παγκόσμιας κατακραυγής” για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή αλλά και την απήχησή της στην Ελληνική κοινωνία, η αλήθεια όμως είναι ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες φαίνονται σημάδια αποσταθεροποίησης αυτού που αποκαλείται “σύστημα του πολιτικώς ορθού”. 


Και μάλιστα με πολύ πιο δυναμικό τρόπο από ότι στην Ελλάδα.


Εκατομμύρια κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων στην Γαλλία

Εκατοντάδες χιλιάδες διαμαρτυρόμενοι κατά του νόμου που νομιμοποιεί τομ γάμο των ομοφυλοφίλων βρέθηκαν και πάλι την Κυριακή στους δρόμους του Παρισιού για μία μάχη μέχρι το τέλος, που σημαδεύτηκε από επεισόδια τις πρώτες βραδινές ώρες, τρεις ημέρες πριν από τον πρώτο "gay" γάμο στο δημαρχείο.

Μετά το τέλος της πορείας περίπου 200-300 νεολαίοι, προσκείμενοι σε εθνικιστικά σχήματα εκσφενδόνισαν βλήματα, σιδηρόβεργες και καπνογόνα εναντίον της αστυνομίας και των δημοσιογράφων.

 Ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου τραυματίστηκε ελαφρά και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου.

Για ακόμα μία φορά, η συμμετοχή αποτέλεσε αντικείμενο πολεμικής, με την αστυνομία να έχει υπολογίσει 150.000 ανθρώπους και τους διοργανωτές να υποστηρίζουν ότι η συμμετοχή ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο.

Η Generation Identitaire άπλωσε πανώ κατά του Ολάντ στο κτήριο του κόμματός του!

Παρά τις ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας, περίπου δέκα ακτιβιστές της Generation identitaire κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην ταράτσα της έδρας του Σοσιαλιστικού Κόμματος και να ξεδιπλώσουν ένα πανό στο οποίο έγραφαν "Ολάντ, παραιτήσου".

Αφού συνελήφθησαν, απομακρύνθηκαν με αστυνομικό όχημα. (Συνέντευξη εκπροσώπου της Generation Identitaire μπορείτε να βρείτε στο περιοδικό Patria)

Συνολικά, 96 άνθρωποι προσήχθησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και 39 τέθηκαν υπό κράτηση, σύμφωνα με απολογισμό του υπουργείου Εσωτερικών που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από τα επεισόδια των πρώτων βραδινών ωρών.

Στην Σουηδία εκατοντάδες νέοι – μέλη εθνικιστικών
οργανώσεων περιφρουρούν τις πόλεις τους!

Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της αστυνομίας της Στοκχόλμης ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν με τους ταραξίες που καίνε εδώ και πέντε ημέρες τα πάντα, οι εθνικιστές της Σουηδίας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και άρχισαν να οργανώνουν περιπολίες. 

Μουσουλμάνοι μετανάστες, κυρίως Σομαλοί, βάζουν συνέχεια φωτιές από το βράδυ της Κυριακής.

Έκαψαν εκατοντάδες αυτοκίνητα, πέταξαν βόμβες μολότοφ σε πυροσβέστες, επιτέθηκαν με πέτρες σε ασθενοφόρα, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και σε περαστικούς και προξένησαν βανδαλισμούς σε σχολεία και καταστήματα.

Οι αναφορές λένε ότι μεγάλος αριθμός νεαρών Σουηδών περιπολεί τώρα την Στοκχόλμη και μάχεται με τους μουσουλμάνους ταραξίες. 

Τα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε ότι ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών έχει κινητοποιηθεί για να αποτρέψει «50 ακροδεξιούς» από περιπολίες στους δρόμους της Tumba, ένα προάστιο της Στοκχόλμης.

Περίπου 200 Σουηδοί έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή Älvsjö της Στοκχόλμης, αυτό το βράδυ για να υπερασπιστούν την πόλη τους, και όσο περνάει η νύχτα ενώνονται μαζί τους περισσότεροι άνθρωποι. 

Η ομάδα απαρτίζεται από μέλη που προέρχονται από τη Νορδική Νεολαία, το Κόμμα των Σουηδών και το Σουηδικό Κίνημα Αντίστασης, αλλά και πολλούς άλλους που δεν είναι μέλη κάποιας οργάνωσης και οι οποίοι έχουν ενταχθεί κι αυτοί στις περιπολίες.

Σύμφωνα με το σουηδικό εθνικιστικό site ειδήσεων Realisten, οι άνδρες πήγαν στην κοντινή περιοχή Tumba, όπου λέγεται ότι υπάρχουν συνεχιζόμενες αναταραχές και αρκετές μεγάλες πυρκαγιές. 

Οι συμμετέχοντες στις περιπολίες έχουν γράψει στο Facebook ότι οι προθέσεις τους είναι να τερματιστεί η αναταραχή, να προστατέψουν τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και να υπερασπιστούν τους ανθρώπους που δέχονται επιθέσεις από τους ταραξίες. 

Πρόσφατες εκθέσεις της Realisten λένε ότι η αστυνομία είχε επιτεθεί σε μερικές από τις εθνικιστικές ομάδες, αλλά οι περιπολίες συνεχίζονται μέσα στη νύχτα.

Στην Μ. Βρεταννία η αστυνομία συλλαμβάνει “ρατσιστές” 

για σχόλια στο Facebook, μετά την δολοφονία του στρατιώτη!

Μετά το κύμα ρατσιστικής βίας που ξέσπασε στη Βρετανία ύστερα από τον αποκεφαλισμό στρατιώτη στο Γούλγουιτς, ακολούθησε κύμα συλλήψεων Βρετανών για ρατσιστικά και μισαλλόδοξα σχόλια. Ενας 22χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ρατσιστικά και μισαλλόδοξα σχόλια που έκανε στο Facebook. 

Ο Μπέντζαμιν Φλάτερς συνελήφθη στο Λίνκολν ύστερα από παράπονα που απευθύνθηκαν προς την αστυνομία για τα σχόλιά του.

Η αστυνομία του Λίνκολν ήρθε σε επαφή και με ένα δεύτερο άντρα στον οποίο απηύθυνε συστάσεις για τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Φλάτερς είναι μόνο ένας από αρκετούς που συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε ολόκληρη τη Βρετανία επειδή ανάρτησαν ρατσιστικά σχόλια στο Facebook και στο Twitter ή φώναξαν ρατσιστικές βρισιές στον δρόμο. Αφορμή ήταν ο αποκεφαλισμός του 25χρονου Λι Ρίγκμπι στη μέση του δρόμου στο Γούλγουιτς από δυο βρετανούς νιγηριανής καταγωγής, τον 28χρονο Μάικλ Αντεμπολάτζο  και τον 22χρονο Μάικλ Αμπεντοβάλε οι οποίοι συνελήφθησαν. Μετά τη δολοφονία, ξέσπασε κύμα ρατσιστικής βίας στη Βρετανία από ακροδεξιούς που βγαίνουν στους δρόμους για να κυνηγήσουν μουσουλμάνους.

Μερικοί από τους συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες με βάση τον νόμο για την επικοινωνία ενώ άλλοι για παρότρυνση σε ρατσιστική ή θρησκευτική βία.
Η βρετανική αστυνομία έχει λάβει την οδηγία να υπενθυμίζει στον κόσμο ότι τέτοιου είδους σχόλια είναι απαράδεκτα.
Δυο άντρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για μισαλλόδοξη και επιθετική συμπεριφορά λόγω περιστατικού που συνέβη σε φαστ φουντ του ανατολικού Λονδίνου. 

Ο 32χρονος Τόνι Λάτκαλ και ο 34χρονος Γιούτζεν-Ορέλιαν Γιούτζεν-Μπερεντέι, αμφότεροι χτίστες, οδηγήθηκαν στον ανακριτή ο οποίος τους παρέπεμψε σε δίκη. 

Στο Κεντ, μια 85χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες επειδή φώναξε ρατσιστικά σχόλια σε μουσουλμάνους που πήγαιναν στην προσευχή της Παρασκευής. 

Κατηγορείται για διατάραξη της τάξης για ρατσιστικούς λόγους.

Στο Εϊβον και στο Σόμερσετ συνελήφθησαν ένας 23χρονος και ένας 22χρονος για παρότρυνση σε ρατσιστικό μίσος και μισαλλοδοξία.

Τι μπορούν να σημαίνουν όμως όλα τα παραπάνω; Πρόκειται απλά για σποραδικά “ξεσπάσματα”, για μικρές αντιδράσεις στην πορεία που κάποιοι έχουν δρομολογήσει για την μετατροπή της Ευρώπης σε μία πολυφυλετική κοινωνία; 

Ή είναι οι πρώτες σπίθες για κάτι μεγαλύτερο;

Αν όλα τα παραπάνω συσχετισθούν με άλλου είδους εξελίξεις σε μια σειρά από χώρες όπως π.χ. η Ελλάδα και η Ουγγαρία, όπου έχουμε “ακραία” για το πολιτικό φάσμα κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή και το Jobbik ή χώρες όπως η Ιταλία όπου κόμματα όπως η Λίγκα του Βορρά αλλά και στοιχεία των παραδοσιακών δεξιών κομμάτων ριζοσπαστικοποιούνται, μπορεί να συμπεράνει ότι αυτή την στιγμή στην Ευρώπη ανθίζει ένα κίνημα αμφισβήτησης όσων θεωρούνταν δεδομένα τις τελευταίες δεκαετίες των παλαιών αγελάδων.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά που προβλέπαμε όσοι για χρόνια μαχόμασταν κατά της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού, αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. 

Οι πιέσεις των διαφόρων ομάδων – κοινοτήτων εξω-ευρωπαϊκής καταγωγής αυξάνονται, καθώς ο αριθμός τους μεγαλώνει και ωριμάζουν οι συνθήκες για να ζητούν περισσότερα. 

Όπως επίσης αυξάνει και η ριζοσπαστικοποιησή τους.

Ο Δεκέμβρης του 2006 στο Παρίσι ήταν κάτι ξαφνικό. 

Πλέον όμως έχει γίνει κοινή πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο θα ξανασυμβεί. 

Και έτσι πλέον σχηματίζεται και μία “αντίθεση”, μια αντίδραση εκ μέρους ανθρώπων που δεν θέλουν να παραδοθεί η Ευρώπη στα χέρια ασιατών και αφρικανών μεταναστών, ισλαμιστών ή μή. 

Φυσικά λόγω των εθνικών κληρονομιών κάθε χώρας, αυτές οι αντιδράσεις έχουν διαφορετικά μήκη κύματος.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: