Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Συνέλαβαν τον Αρτέμη Σώρρα που θα έφερνε 600 δισ. για το χρέος!!! Μέλος (;) της Ομάδας «Ε»

omada-epsilon-600_-250
ΡΟΔΟΣ…
Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη, λίγα λεπτά πριν τις 23;00 το βράδυ της Κυριακής, ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που – όπως έλεγε – θα έθετε στη διάθεση της Ελληνικής κυβέρνησης 600 δις δολάρια προκειμένου να διαγράψει το δημόσιο χρέος.


Η συλληψη πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος μετά το πέρας ομιλίας του σε εκδήλωση στην καφετέρια Ακταίον του νησιού.

Η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του κ. Σώρρα κινήθηκε μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του, καθώς και σε βάρος άλλων τριών μελών της οργάνωσής του, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου από τον αρθρογράφο, Ελευθέριο Ρήγο, κάτοικο Ρόδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ομιλία του σε αυτή ο κ. Σώρρας ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει κόμμα!
Παράλληλα υποσχέθηκε 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση…

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ορισμένοι από τους οπαδούς του πιστεύουν ότι σχετίζεται με την Ομάδα Έψιλον.
Μάλιστα, σε εκδήλωση οπαδών του Σώρρα στην Κύπρο, χρησιμοποιήθηκε το σύμβολο της Ομάδας «Ε».

Ο Αρτέμης Σώρρας το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα δικαστεί στο αυτόφωρο ή αν θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: