Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Την Ελλάδα βλέπουν ως τη Μεγαλύτερη απειλή οι Αλβανοί (αν και αυτή τους τάισε τόσα χρόνια)

image_4076

Οι Αλβανοί βλέπουν την Ελλάδα ως την πρώτη τους απειλή, το 31,6 των ερωτηθέντων όπως δημοσιεύτηκε κατά τα εγκαίνια του Κέντρου για τις Αλβανό-Σερβικές σχέσεις, το σκέφτονται αυτό, ενώ η Σερβία εμφανίζετε δεύτερη στην λίστα των χωρών που συμπεριλήφθηκαν στην έρευνα με  ποσοστό 27,8 %.


Οι αλβανοί πολίτες πιστεύουν στην πλειοψηφία τους πως μεταξύ Αλβανίας και Σερβίας υπάρχουν πια οι προϋποθέσεις για φιλικές σχέσεις, αλλά το 72% των ερωτηθέντων βλέπει ως υπεύθυνη για όσα συνέβησαν στο Βελιγράδι στον αγώνα μεταξύ της Αλβανίας και Σερβίας, την Σερβία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα expressανεξάρτητα από την αντίληψη, η αλβανική κοινωνία κατά πλειοψηφία βλέπει τις σχέσεις μεταξύ Σερβίας και Αλβανία ως «φυσιολογικές» σε ποσοστό 45,6%  σε αντίθεση με το 29% που θεωρεί πως οι σχέσεις είναι «κακές».


Φαίνεται ξεκάθαρα πως η Ανθελληνική Προπαγάνδα από τα ΜΜΕ εναντίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και γενικά εναντίων της Ελλάδας αποδίδει.


Αν και στην Ελλάδα ζουν τουλάχιστον 500.000 αλβανοί οι οποίοι σε λίγο θα είναι Έλληνες πολίτες, η ανθελληνική προπαγάνδα μολύνει καθημερινά και αυτούς αφού παρακολουθούν τα Αλβανικά ΜΜΕ.


Ελπίζουμε κάποια μέρα να ξυπνήσουμε διότι δεν μπορεί ενώ με την Σερβία να έχουν κάνει πόλεμο ενώ η Ελλάδα να τους ταΐζει να την βλέπουν ως την πρώτη απειλή.

Αυτό ξεπερνά κάθε κοινή λογική.


Σχόλιο Πελασγός Κορυτσάς

pelasgoskoritsas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: