Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

H Ε’ Μοίρα Καταδρομών …Η «Μαύρη Μοίρα» στο Πέρασμα του Στρυμόνα! (φώτο) !

1-6-1b

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου 2016 , πραγματοποιήθηκε η ΤΑΜΣ «Ειδικών Αντικειμένων» από την Ε΄ Μοίρα Καταδρομών.


2-8-1

Η Ε’ Μοίρα Καταδρομών γνωστή και ώς η Μαύρη Μοίρα  εδρεύει στην Δράμα και η φήμη της προηγείται μεταξύ των Μονάδων της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών.

1-6-1

Θεωρείται η πλέον μάχιμη Mοίρα καταδρομών κι αυτό το επιβεβαιώνουν οι υψηλότατες βαθμολογίες που επιτυγχάνει στις ασκήσεις μεταξύ ειδικών δυνάμεων.

4-3-1

Αποτελείται από 3 Λόχους Κρούσεως, ένα Λόχο Υποστηρίξεως (ΛΥΠ) κι ένα Λόχο Διοικήσεως (Λ/Δ).


Κάθε Λόχος Κρούσεως απαρτίζεται από 4 Διμοιρίες, εκ των οποίων η μία είναι η Διμοιρία Υποστηρίξεως (ΔΥΠ), και η κάθε Διμοιρία με τη σειρά της αποτελείται από 3 Ομάδες, ενώ η ΔΥΠ χωρίζεται σε Ομάδα Πολυβόλων με 2 στοιχεία, Ομάδα Όλμων με 2 στοιχεία και Ομάδα Αντιαρματικών με 3 στοιχεία


O ΛΥΠ αποτελείται από τη Διμοιρία Πολυβόλων με 6 στοιχεία, Διμοιρία Όλμων με 8 στοιχεία και τη Διμοιρία Αντιαρματικών με 6 στοιχεία MILAN.
3-3-1

Καταδρομείς περνούν αθόρυβα τον Στρυμόνα …
Η Μαύροι Καταδρομείς της Ε’ Μοίρας δεν παίρνουν ποτέ αιχμαλώτους!

Σύμφωνα με την παράδοση, ο κάθε Λόχος Κρούσεως διατηρεί ξεχωριστή ονομασία, όπως συνέβαινε με τους πρώτους ΛΟΚ που είχαν δημιουργηθεί.

Στην περίπτωση της Ε’ Μοίρας οι Λόχοι είναι: ΛΟΚ 81 «Αετοί», 82 «Φάντομ», 83 «Σαμποτέρ» και ΛΥΠ «Ρέιντζερ».

9-4-1

Δεν τους σταματά τίποτε και θα έρθουν ¨οταν δεν θα τους περιμένεις…

Το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσης διεξάγεται στα βουνά της Ελλάδας και οι δυνάμεις αυτές ειδικεύονται στον ορεινό αγώνα, στην επιβίωση και στον ανορθόδοξο πόλεμο.

7-7-1
Η  Μαύρη νύχτα είναι ο σύμμαχος της Μαύρης Μοίρας !

6-7


5-5-1


Εικόνες απο την πρόσφατη άσκηση των Μαύρων Καταδρομών  στο Πέρασμα του Στρυμόνα!
?

Δεν υπάρχουν σχόλια: