Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου Πρέσβη στο Ισραήλ! Κάποιοι θέλουν παγκόσμιο πόλεμο εδώ και τώρα!

747551911771268640360no
Φαίνεται ότι η Ρωσία δέχεται ασύμμετρη επίθεση σε όλα τα μέτωπα.


Αυτή τη φορά ο πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το Κρεμλίνο είναι συγκλονισμένο και προβληματισμένο από το γεγονός αυτό που ακολουθεί τα πρόσφατα γεγονότα, της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, της πτώσης του Tu-154 στη Μαύρη Θάλασσα, του θανάτου του Ιγκόρ Σετσίν, κύριος σύμβουλος του διευθυντής της ‘Rosneft’, Όλεγκ Έροβινκ, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μόσχας.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές ο Πρέσβης, ο Πρέσβης δειπνούσε σε  παραλιακό εστιατόριο της Manta Ray στο Ισραήλ όταν ξαφνικά λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην πτέρυγα ΜΕΘ.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε προσπάθεια επίθεσης με δηλητήριο κατά του πρέσβη Αλεξάντερ Πέτροβιτς.

Προς το παρόν είναι σε σταθερή κατάσταση, ενώ οι γιατροί του διεξάγουν συνεχώς εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι πάσχει.

Ο αναπληρωτής Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι ο πρεσβευτής του όντως μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο και είπε ότι «ο πρέσβης είναι καλά τώρα», αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμη επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν  .

 Ο Ρώσος πρέσβης είχε κληθεί  προηγουμένως στο ισραηλινό υπουργείο εξωτερικών στην Ιερουσαλήμ και δέχθηκε τις επιπλήξεις της κυβέρνησης του Ισραήλ, για την στήριξη του ψηφίσματος του ΟΗΕ που απαιτεί από το Ισραήλ να αποκηρύξει ως παράνομα τα σπίτια των εποίκων στη Δυτική Όχθη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: