Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αίσχος λαθρολάγνε Μουζάλα: “Θα δίνουμε στους ξένους, όσα και στους Έλληνες!” - Πόσα αρπάζουν από τους Έλληνες, ξέρουν οι απατεώνες του Σύριζα;

mouzalaslay__article

Σε ένα ακόμη ξέσπασμα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας κατά του ελληνικού λαού προέβη ο λαθρολάγνος Μουζάλας.


Την ώρα που έρχονται στο φως οι αμύθητες περιουσίες και τα ***εκατομμύρια που έχουν παρκάρει σε ξένες τράπεζες τα κοράκια του Σύριζα, ο Μουζάλας εμπαίζει και ειρωνεύεται τους Έλληνες:

«Το επίδομα για τους πρόσφυγες θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες.


Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».


Η ελληνική οικογένεια που παίρνει 400 ευρώ, αφελληνισμένε Μουζάλα, δίνει τα διπλάσια για φως, νερό, τηλέφωνο, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας και για να πληρώνει τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα που διόρισε η συμμορία του Τσίπρα.


Ο λαθρομετανάστης που θα αρπάξει τα 400 ευρώ έχει ήδη τσάμπα στέγη, ρεύμα, ψύξη-θέρμανση και όλες τις ανέσεις που του παρέχει το ανθελληνικό κράτος των συριζομούρηδων και των ψεκασμένων.

Η ξεπουλημένη κυβέρνηση, που προσκυνάει τους ξένους τοκογλύφους και τους λαθροεισβολείς, αποτελεί τεράστια πληγή για την Πατρίδα μας. Χέρι-χέρι με τον Τσίπρα και το μνημονιακό τσίρκο του Μητσοτάκη, που έκανε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με... "προσφυγόπουλα".


Μόνη λύση η κυριαρχία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: Για να απαλλαγούμε από την ξενοκρατία και να ανήκει πραγματικά η Ελλάδα στους Έλληνες!

***εκατομμύρια που έχουν παρκάρει σε ξένες τράπεζες τα κοράκια του Σύριζα

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: