Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ο ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ

Μια θεσούλα στο δημόσιο.
Αυτή είναι η πεμπτουσία για κάθε Έλληνα για ολόκληρες δεκαετίες. Ρουσφέτια, λαμογιές και διάφορα άλλα που τυρανούν τη δημόσια διοίκηση και έχουν και άσχημη κατάληξη όπως η σημερινή με την παρολίγο σφαγή του δημάρχου Ελευσίνας από πρώην συμβασιούχο.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ρόλο έπαιξε και η λήξη της σύμβασης του 35χρονου πριν από λίγο καιρό.
Η απελπισία σπρώχνει σε ακραίες καταστάσεις χωρίς να επιδοκιμάζουμε αυτό που συνέβη σήμερα.

aima3
Όμως και οι τοπικοί άρχοντες δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
Όταν σε κάθε προεκλογική περίοδο τάζουν άφθονες θέσεις στους δήμους και υπόσχονται ρουσφέτια για να εξασφαλίσουν τη νίκη, σίγουρα θα υπάρχουν και αφελείς που τα πιστεύουν.
Και μετά νιώθουν προδομένοι.
Και κάποιοι αρπάζουν τα όπλα.
Όπως έγινε σήμερα.
Ειδικά όταν βλέπουν να βολεύονται κόρες, αδέλφια και λοιποί συγγενείς του κάθε αιρετού χωρίς αξιοκρατία.

Το ίδιο έκανε και ο τραυματισμένος δήμαρχος κ. Τσουκαλάς, ο οποίος σαν γνήσιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και μιμητής του αρχηγού του, Α. Τσίπρα μοίραζε παντού υποσχέσεις στις δημοτικές εκλογές για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη νίκη.
aima2


Κάτι που κατάφερε με άνεση όπως μαρτυρά το 62% που έλαβε. Προφανώς, πειστικός ο λόγος του αλλά η πολιτική δεν είναι… ταβέρνα. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, έχουν και παραέχουν ευθύνη για όσα υπόσχονται.

Ας επανέλθουμε στο ρεπορτάζ με την ελπίδα να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο παρά το γεγονός ότι η διαφθορά και η υποσχεσιολογία θα μείνουν αμετακίνητες. Παρά το γεγονός ότι η αντίληψη «να βάλω το παιδί μου στο Δημόσιο» που επικρατεί από την δεκαετία του ’70 παραμένει και θα παραμείνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας είναι 35 χρόνων και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Μάλιστα, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.
aima4

Όσον αφορά τον δήμαρχο Ελευσίνας, διακομίστηκε αμέσως στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα προκαλούν σοκ.
Οι διάδρομοι του δημαρχείου είναι γεμάτοι με το αίμα του Συριζαίου δημάρχου που φαίνεται ότι σύρθηκε αιμόφυρτος για να ζητήσει βοήθεια και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.
 φωτό του thriasio.gr
aima5

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: