Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Προκαλεί το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής!

Προκαλεί με ανακοίνωσή του το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

Προειδοποιεί τους Τούρκους που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα να προσέχουν τα πορτοφόλια τους!

Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προσωπικά αντικείμενά τους, καλεί τους Τούρκους πολίτες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα στο “κουρμπάν μπαϊράμ” το τουρκικό προξενείο κομοτηνής.
Στην ανακοίνωσή του σχεδόν παρουσιάζει την Ελλάδα με τριτοκοσμική χώρα, η οποία μαστίζεται από εγκληματικότητα.


Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα (των νησιών συμπεριλαμβανομένων) για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα ούτε στην είσοδο, αλλά ούτε και στη διάρκεια του ταξιδιού τους, να είναι βέβαιοι πως στα διαβατήριά τους δεν υπάρχει σφραγίδα εισόδου εξόδου από το κυπριακό ψευδοκράτoς.


“Οι πολίτες μας που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς στις μετακινήσεις τους με μετρό και λεωφορεί να προσέχουν ιδιαίτερα το πορτοφόλι, την τσάντα, το διαβατήριο, τις χειραποσκευές τους και όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Επίσης στα κέντρα των πόλεων και στα τουριστικά μέρη να προστατεύουν τις τσάντες, τα πορτοφόλια και τα διαβατήρια.


Οι πολίτες μας που θα ταξιδέψουν με Ι.Χ. έχει ιδιαίτερη σημασία να μην αφήνουν μέσα σε αυτά πολύτιμα είδη, όπως κινητά τηλέφωνα. υπολογιστές, λαπτοπ, και να μην είναι ορατές μέσα οι βαλίτσες τους και να παρκάρουν τα οχήματά τους σε ασφαλείς χώρους.


Σε οποιαδήποτε περίπτωση απώλειας ή κλοπής είναι ανάγκη να γίνει δήλωση στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Το προξενείο ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση κλοπής διαβατηρίου, μπορεί να παράσχει μόνο προσωρινό διαβατήριο επιστροφής στην Τουρκία.

 
Πηγή: Έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: