Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Θρίλερ στην Κάλυμνο για τη δολοφονία του φοιτητή -Ο τσακωμός με τον πατέρα του μία μέρα πριν από την εξαφάνιση


Θρίλερ στην Κάλυμνο για τη δολοφονία του φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου.


Δεκάδες είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το έγκλημα.
 
Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που μεταβαίνει στην Κάλυμνο, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην τραγική ιστορία του 21χρονου φοιτητή από την Αθήνα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο όπου είχε πάει για να επισκεφθεί τη μητέρα του, όμως οι πρώτες ενδείξεις, αποκαλύπτουν κάτι άλλο.

Ο 21χρονος, Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε, από 14χρονο σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του. Έφερε στο σώμα του χτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια.

Ωστόσο, ένα τραύμα που φέρει στο κεφάλι του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις παραπέμπει σε σφαίρα.

Ο ανήλικος είδε το πτώμα του 21χρονου πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ο τσακωμός με τον πατέρα
 
Ο 21χρονος, που ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την μητέρα του, το περασμένο Σάββατο, μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είδαν το παιδί να κλαίει στην πλατεία.

Τα πρώτα στοιχεία και το μυστήριο με το πτώμα
Την Κυριακή, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, τρεις γυναίκες τον είχαν δει να φεύγει με τα πόδια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο νεαρός, δεν φαίνεται να είχε μετακινηθεί πολύ με το ποδήλατό του, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη από τις ρόδες του ποδηλάτου.

Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής. Το γεγονός αυτό γεννά ερωτηματικά για πιθανή μεταφορά του πτώματός του στο σημείο.
 
Ακόμη, το τραύμα που φέρει ο νεαρός στο κεφάλι του είναι παλαιότερο και όχι σημερινό, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σφαίρα. Ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Το πτώμα του νεαρού θα παραμείνει στο σημείο όπου βρέθηκε και το οποίο θα φυλάσσεται από αστυνομικούς, καθότι το νησί δεν διαθέτει ιατροδικαστή και αναμένεται να φτάσει την Κυριακή από τη Ρόδο.

Σημειώνεται, ότι χθες η μητέρα του 21χρονου Νίκου εμφανίστηκε με συγγενικό της πρόσωπο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, εκφράζοντας την αγωνία της για την τύχη του παιδιού της.

Η αποκάλυψη του εθελοντή διασώστη που φέρνει τα πάνω – κάτω

Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ έπανάληψη.
Ο Κώστας Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας είπε πως και ο ίδιος αλλά και υπόλοιποι που ερευνούσαν στην περιοχή, είχαν περάσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο σημείο, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο 21χρονος φοιτητής ζούσε στην Αθήνα και επισκέφτηκε την μητέρα του το περασμένο Σαββατοκύριακο (18/11) στην Κάλυμνο, η οποία είναι διορισμένη καθηγήτρια στο νησί.

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) πήρε το ποδήλατο του αδερφού του και είπε στη μητέρα του ότι βγαίνει για μια βόλτα και ότι θα επιστρέψει, «μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω», ήταν τα τελευταία λόγια του Νίκου Χατζηπαύλου.

Καθώς η νύχτα έπεφτε και ο νεαρός δεν είχε φανεί, η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Όπως είπε στην αστυνομία γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική δύσβατη περιοχή του νησιού.

Αμέσως, ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας και το ποδήλατο του νεαρού εντοπίστηκε στη περιοχή του Προφήτη Ηλία.
Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του και οι κάλτσες που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.
Τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν αναγνωριστεί από την μητέρα του.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: