Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ JEANS STOLTEBERG

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όχι μόνον δεν έκανε νύξη στους Τούρκους για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην Κύπρο και για την παράνομη κράτηση των δυο Ελλήνων αξιωματικών στις φυλακές της Αδριανούπολης ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, αλλά στην σύνοδο των υπουργών Άμυνας έπλεξε κυριολεκτικά το εγκώμιο για την Τουρκία προς την οποία εξέφρασε τον μεγάλο θαυμασμό του.


Μάλιστα!

Ο κύριος αυτός, που είναι και γενικός γραμματέας της νατοϊκής συμμαχίας στην οποία μετέχει και η Ελλάδα, αφού ένιψε τας χείρας του στην τουρκική προκλητικότητα, τώρα μας βγαίνει και με… τουρκικό φέσι να εξυμνεί την Τουρκία σαν τον κυριότερο εταίρο του ΝΑΤΟ.
 
Με την χαρακτηριστική φράση, «είμαστε ευγνώμονες στην Τουρκία», ο Jens Stoltenberg επαίνεσε την χώρα αυτή για το,,, τεράστιο έργο που έχει κάνει με τους παράνομους πρόσφυγες και για τον ρόλο της στον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Δηλαδή με λίγα λόγια για να κοροϊδευόμαστε, δεν ξέρει ο κύριος αυτός ότι η Τουρκία εκμεταλλεύεται μόνο για τα δικά της συμφέροντα το θέμα των παράνομων προσφύγων που τους εξαπολύει κατά καιρούς απειλώντας την Δύση, αλλά και το πιο κυριότερο ότι επί χρόνια οι Ισλαμιστές είχαν σαν τον κυριότερο σύμμαχο τους την Ερντογάν ;;;

Για να μην κοροϊδευόμαστε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: