Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019 ΕΤΣΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ…(βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ εδώ στην Ελλάδα η πολιτική αντιπαράθεση «κατατρώει» την επικαιρότητα και ουσιαστικά αφήνει την αντιμετώπιση των εθνικών θεμάτων χωρίς την απαραίτητη ενότητα, στην Τουρκία ήδη αναγγέλλουν πως το 2019 θα είναι το έτος πολέμου για την χώρα αυτή, που όπως γνωρίζουμε την κυβερνά ένας αλλοπρόσαλλος και υπερφίαλος ηγέτης.


Στο πλαίσιο αυτό σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο του ο γνωστός παλαίμαχος Τούρκος δημοσιογράφος, Sebahattin Önkibar, που γνωρίζει καλα το τουρκικό παρασκήνιο, αναφέρει πως ο Ερντογάν θα αναγκαστεί να οδηγήσει την Τουρκία σε θερμό επεισόδιο ακόμα και σε πόλεμο μέσα στο 2019 για να ξεπεράσει τις αυξανόμενες εσωτερικές δυσκολίες, με την συρρίκνωση των εισοδημάτων μεγάλων τμημάτων του λαού, την δυσφορία που επικρατεί στο στρατιωτικό σώμα με τις συνεχιζόμενες διώξεις και την επικειμένη συντριβή του στις τοπικές εκλογές του 2019.
 
Τα σενάρια αναφέρουν για επικείμενο πόλεμο που θα εκραγεί αιφνιδιαστικά υπολογίζοντας σε πολεμικό θρίαμβο που θα ανεβάσει ξανά την δημοτικότητα του, η οποία έχει αρχίσει και φθίνει.

Τα πιθανά μέτωπα είναι πολλά και ανάμεσα τους αναφέρεται και η Ελλάδα και εδώ είναι το επίμαχο σημείο για την περίπτωση μας.
Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο πιθανό ενδεχόμενο ;;;

TÜRKİYE 2019′ DA SAVAŞA BÖYLE GİRECEK = ΤΟ 2019 ΕΤΣΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: