Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΗΠΑ: Πόλεμος ελληνικού, αρμενικού και εβραϊκού λόμπι κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν μετά την απόφαση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία, και να αφήσει το πεδίο ελεύθερο στους μεγαλύτερους εχθρούς της Αμερικής: τη Ρωσία και το Ιράν. 


Περίεργα πράγματα που γέννησαν πολλές υποψίες και έδωσαν τροφή σε όσους μονίμως σκέφτονται συνωμοσίες…

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αποκάλυψε χθες ότι συζήτησε το θέμα με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με τον οποίο -από τον τόνο της δήλωσής του- φαίνεται ότι διαφώνησαν.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
 
Τόνισε το γεγονός ότι η Αμερική προσφέρει μερικά δισεκατομμύρια κάθε χρόνο στο Εβραϊκό Κράτος. Όπως είναι γνωστό, η απόσυρση της Αμερικής από τη Συρία αφήνει ελεύθερο το πεδίο στο Ιράν για να ελέγξει τη χώρα του Άσαντ, αλλά και πλήρως να κυριαρχήσει στο Λίβανο και να προκαλέσει αξεπέραστα προβλήματα στο Εβραϊκό Κράτος.

Οι εβραϊκές οργανώσεις στην Αμερική, που μέχρι σήμερα υποστήριζαν τον κ. Τραμπ, εξαπέλυσαν πολύ σκληρές επιθέσεις εναντίον του και συνδέουν την απόφαση για τη Συρία, με την Τουρκία και τον πρόεδρο της, Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο κυριολεκτικά σιχαίνονται.

Την ίδια στιγμή, είναι γνωστό πως το Ισραήλ διατηρεί εξαιρετική σχέση με τους Κούρδους του Ιράκ και της Συρίας, και ο Νετανιάχου βρίσκεται ενώπιον του διλήμματος για το πως θα μπορούσε να τους βοηθήσει.

Ο πιο εύκολος δρόμος είναι η συνεννόηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν… Το βασικό επιχείρημα που υπερτόνισε και ο πρόεδρος του American Jewish Committee (AJC), Ντέιβιντ Χάρις, είναι ότι ο Ερντογάν θα εξαπατήσει τον κ. Τραμπ, όπως έπραξε και με τους προηγούμενους προέδρους, αναφέροντας ονομαστικά τον Μπάρακ Ομπάμα και τον Τζόρτζ Μπους.
 
Έγραψε σχετικά: «ΘΕΕ ΜΟΥ! Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά βοήθεια από τον Ερντογάν της Τουρκίας. Ο Μπους και ο Ομπάμα προσπάθησαν. Τους έπαιξε όπως τα βιολιά. Ο Ερντογάν θα κυνηγήσει τους Κούρδους που μόλις προδώσαμε.

Θα προωθήσει την ατζέντα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Και θα συνεχίσει να καταλαμβάνει το 40% της Κύπρου, να παρενοχλεί την Ελλάδα και να απειλεί το Ισραήλ, που είναι όλοι φίλοι της Αμερικής». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
David Harris@DavidHarrisAJC
 
OMG! @POTUS seeks help from Turkey’s Erdogan. Bush & Obama tried. They were played like fiddles.

Erdogan will go after Kurds whom we just betrayed. He’ll pursue Muslim Brotherhood agenda. And he’ll continue to occupy 40% of Cyprus, harass Greece & threaten Israel—all 🇺🇸 friends.
391 people are talking about this
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: