Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Σαλβίνι: Θα συλλαμβάνεται όποιος πανηγυρίζει στο Ίντερνετ για την επίθεση στο Στρασβούργο

Συλλήψεις όσων εκφράζουν τη χαρά τους στο Διαδίκτυο για την επίθεση στο Στρασβούργο, δρομολογεί ο Ιταλός υπουργός, Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό, καθώς οι έρευνες για την εξεύρεση του υπόπτου βρίσκονται σε εξέλιξη.


Σε μια οργισμένη ανακοίνωση προέβη ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, μετά από την αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα χθες στο Στρασβούργο, ανακοινώνοντας πως όποιος «πανηγυρίζει» για το τραγικό συμβάν στη Γαλλία, θα φυλακίζεται αμέσως.

Ο Σαλβίνι, σύμφωνα με το Ansa, σημείωσε συγκεκριμένα ότι οι Αρχές διεξάγουν εξονυχιστικό έλεγχο στο Διαδίκτυο για να εντοπίσει εκείνους που «πανηγυρίζουν για τον θάνατο άλλων».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι οι Αρχές θα προχωρούν σε άμεση σύλληψη «οποιουδήποτε δείχνει τη χαρά του στο Ίντερνετ τις τελευταίες ώρες». Η χθεσινή επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Στρασβούργο άφησε πίσω της τρεις νεκρούς και 13 τραυματίες, ενώ ο ύποπτος αγνοείται, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές. Παράλληλα, σύμφωνα με την Εισαγγελία ο ύποπτος φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ» κατά την επίθεση.

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: