Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ» ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ...

Πάμε ολοταχώς για «κοσσοβοποίηση» της Θράκης!..


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θέμα της «Κοσσοβοποίησης» της Ελληνικής Θράκης, με τους Τούρκους να ρίχνουν όλα τα χαρτιά τους στο τραπέζι και την Ελληνική Κυβέρνηση των «Δικαιωματάκηδων» του Σύριζα να νοιάζεται μόνο για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μουσουλμάνων και των ισλαμιστών εισβολέων, αδιαφορώντας πλήρως για τα Εθνικά μας Συμφέροντα…

Από την Κυριακή 26 Μαΐου που το κόμμα DEF των τουρκόψυχων ήρθε πρώτο στις Ευρωεκλογές σε Ξάνθη και Κομοτηνή, ένα σύνθημα κυριαρχεί σε όλη την Δυτική Θράκη εκ μέρους των εγκάθετων του Τουρκικού Προξενείου:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» είναι το σύνθημα που έχουν λανσάρει ανοιχτά οι τουρκόψυχοι και γίνεται ενθουσιωδώς δεκτό από χιλιάδες μέλη της μουσουλμανικής μειονότητος, με απώτερο σκοπό να ζητήσουν σύντομα Δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Δυτικής Θράκης!..



ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ DEF;

Φυσικά, αν υπήρχε μία Εθνική Κυβέρνηση, θα έδινε αμέσως διαταγή στον Άρειο Πάγο να απαγορεύσει την λειτουργία του κόμματος DEF, που επισήμως διαδίδει παρόμοια συνθήματα, τα οποία ευθέως τορπιλίζουν την Εθνική μας Κυριαρχία…


Και σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαία η απίστευτη πρόσφατη ενέργεια της κεντρικής διοίκησης της ΕΥΠ του μπολσεβίκου δημοσιογράφου Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος «ξήλωσε» όλο το κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Θράκη, για να μη παραπονιούνται οι τουρκόψυχοι ότι τους παρακολουθεί το Ελληνικό Κράτος όπως συνέβαινε επί Χούντας!..


ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ: Οι «Δικαιωματάκηδες» είναι απίστευτα οργανωμένοι για να πάψουν οι Εθνικές Φωνές που προειδοποιούν για την κοσσοβοποίηση της Θράκης.


Δεν είναι τυχαία η πρόσφατη μηνυτήρια αναφορά του Παναγιώτη Δημητρά εναντίον του «Στόχου» για το τάχα «ρατσιστικό» προεκλογικό πρωτοσέλιδό μας, όπου αποκαλύπταμε ότι χιλιάδες τουρκόψυχοι έρχονται στην Ελλάδα από την Τουρκία για να ψηφίσουν μαζικά το DEF στις Ευρωεκλογές.


Ο «Στόχος» έχει επανειλημμένως επισημάνει πως οι «κερκόπορτες» που άνοιξε η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών θα λειτουργήσουν στο μέλλον σαν «κερκόπορτες» εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και στην Θράκη, και φέρναμε ως παράδειγμα προς αποφυγή τη Συνθήκη της Λωζάννης για τους εξής λόγους:



ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ…

Ο ένας είναι γιατί με τη συνθήκη αυτή δεχτήκαμε βλακωδώς να εξαιρεθούν της ανταλλαγής των πληθυσμών οι μουσουλμάνοι της Θράκης, για να παραμείνουν οι Ελληνες στην Κωνσταντινούπολη και να αποτελέσουν ποίμνιο, αλλά και ασπίδα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.


Με άλλα λόγια, δεχτήκαμε να εξαιρεθεί μουσουλμανικός πληθυσμός που κατοικεί σε ορεινές περιοχές, έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη γη και την περιοχή του, και είναι δύσκολο να την αποχωριστεί, ενώ οι Έλληνες της Πόλης ήταν ευάλωτοι σε πιέσεις και στην κρατική τρομοκρατία που έμελλε να ασκήσει εναντίον τους το τουρκικό κράτος τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες.

Γεγονός που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι βενιζελικοί διπλωμάτες και πολιτικοί που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις στη Λωζάννη. Σημειώνεται ότι το ίδιο ευάλωτοι με τους Ρωμιούς της Πόλης ήσαν και οι Ελληνες της Ιμβρου και της Τενέδου.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, έπειτα από σχεδόν 100 χρόνια, η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης να αριθμεί περίπου 100.000 άτομα, Πομάκους, Τσιγγάνους και, κατά δήλωσή τους, τουρκογενείς, όσοι δηλαδή ήταν το 1923, που υπεγράφη η συνθήκη, ενώ η ελληνική μειονότητα της Πόλης, της Ιμβρου και της Τενέδου δεν ξεπερνά τα 3.000 άτομα – ανήμποροι γέροντες οι περισσότεροι…



Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ» ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι άλλο: Οι υπογράψαντες την Συνθήκη της Λωζάνης δεν έλαβαν υπ’ όψιν τους τον λεγόμενο «Εθνικό Ορκο» που έδωσαν οι βουλευτές της οθωμανικής Βουλής στην τελευταία της συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη, πριν διαλυθεί και μεταφερθεί η νομοθετική εξουσία στην Αγκυρα.

Πρόκειται για ένα κείμενο έξι άρθρων που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στις 28 Ιανουαρίου 1920 και αποτελούσε κείμενο στρατηγικής για τις εθνικές διεκδικήσεις της Τουρκίας απέναντι στις χώρες της Αντάντ οι οποίοι την είχαν σχεδόν υπό κατοχή – της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης.


Ο «Εθνικός Ορκος», εκτός από το κείμενο των έξι άρθρων, είχε και συνημμένο χάρτη με τα σύνορα της νέας Τουρκίας που θα έπρεπε να διεκδικήσει η επόμενη κυβέρνηση.


Το άρθρο 4 του «Εθνικού Ορκου» αναφέρει, για παράδειγμα, τα εξής: «Αποδεχόμαστε δημοψήφισμα για να καθοριστεί η νομική κατάσταση του Καρς, του Αρνταχάν, του Μπατούμ και της δυτικής Θράκης».

Δηλαδή, οι διπλωμάτες και οι πολιτικοί μας δέχτηκαν να εξαιρεθούν της ανταλλαγής μουσουλμανικοί πληθυσμοί σε μια περιοχή για την οποία ο «Εθνικός Ορκος» προβλέπει Δημοψήφισμα!..

Παρότι τα χερσαία σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας καθορίστηκαν με τη Συνθήκη της Λωζάννης και, άρα, και το νομικό καθεστώς της δυτικής Θράκης, οι διπλωμάτες κυρίως όφειλαν να γνωρίζουν ότι το τουρκικό πολιτικό κατεστημένο, ειδικά τώρα, επί Ερντογάν, επιδιώκει την εκπλήρωση των όρων του «Εθνικού Ορκου», αλλά και την επέκταση της Τουρκίας στα όρια του συνημμένου χάρτη.
 
 
Και, αν δει κανείς σήμερα την εισβολή και κατοχή του τουρκικού στρατού στο Β. Ιράκ και στη Β. Συρία, θα διαπιστώσει ότι γίνονται βήματα προς την πραγμάτωση του «Εθνικού Oρκου». Μόνο στην Ελλάδα του Τσίπρα και των «δικαιωματάκηδων» δεν το αντιλαμβανόμαστε αυτό!..

Όπως είπαμε στην αρχή, στις πρόσφατες Ευρωεκλογές το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ – DEB) ήταν πρώτο τόσο στην Ξάνθη όσο και στη Ροδόπη.


Όσον αφορά τους στόχους του κόμματος αυτού, αρκεί κανείς να δει τις δηλώσεις της ξανθιάς προέδρου του, Τσιγδέμ Ασάφογλου:
«Είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους και αυτή τη στιγμή η πρόεδρος του κόμματος είναι μια Τουρκάλα»!..


Αυτή, δυστυχώς, είναι σήμερα η κατάσταση στη Θράκη.

Η μουσουλμανική μειονότητα αφημένη στην τύχη της και στις ορέξεις του Τουρκικού Προξενείου και των εγκαθέτων του, ενώ το Ελληνικό Κράτος που έχουν αλώσει οι «δικαιωματάκηδες» και οι μπολσεβίκοι παρακολουθεί ατάραχο τις εξελίξεις, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: