Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΒΟΜΒΑ Φραγκούλη Φράγκου... «Με την ανοχή του επίσημου Κράτους ενθαρρύνεται στην Θράκη η παραβίαση των μέτρων από κύκλους της μουσουλμανικής μειονότητας»

Ο Στρατηγός Φρ. Φράγκος, ως αποδέκτης παραπόνων από κατοίκους της Κομοτηνής και της Θράκης για τον περιορισμό που υφίστανται στην άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων, επεσήμανε με έμφαση ότι ενθαρρύνεται από συγκεκριμένους κύκλους της θρησκευτικής μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη η παραβίαση των μέτρων κάτα του Covid19, με την ανοχή του επίσημου κράτους.



Με δημόσια παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ο Κομοτηναίος Στρατηγός αναφέρθηκε στις πρακτικές και τα έθιμα που εξακολουθούν ανενόχλητοι να τηρούνται στην Θράκη παρά τις ρητές απαγορεύσεις της Πολιτείας.


Κληθείς να σχολιάσει βίντεο και αναφορές από διάφορα σημεία της Θράκης, ο κ. Φρ. Φράγκος επισημαίνει ότι γίνεται δέκτης παραπόνων και καταγγελιών συμπατριωτών του για τους “νταουλιέρηδες”, τα μεγάφωνα των τζαμιών, το “κανόνι”, το “Εζάν” και την συνάθροιση πιστών σε καφενεία γύρω από τα τζαμιά, γεγονός που έχει προκαλέσει και την παρέμβαση των αστυνομικών οργάνων.



Τέλος, ο Στρατηγός Φρ. Φράγκος επανέλαβε την γνωστή του ρήση ότι “Σαν βγαίνει ο χότζας στο τζαμί” κάποιοι πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν.



Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Φραγκούλης Φράγκος (Κομοτηνή, 1951) είναι απόστρατος Έλληνας αξιωματικός του Πεζικού του Στρατού Ξηράς, επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας.



Επί ημερών του κατασκευάσθηκε η Αντιαρματική ΤΑΦΡΟΣ μήκους 135 χιλιομέτρων πλάτους 32 μέτρων και βάθους 7 μέτρων παράλληλα με τον Έβρο ποταμό και του φράκτη 12,5 χιλιομέτρων σε Καστανιές και Νέα Βυσσα που συνέβαλε αποφασιστικά στην άμυνα των ελληνικών συνόρων στην πρόσφατη ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.

thracenews.gr

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: