Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο μετρητής της επικαιρότητας απο τον Γ. Τράγκα


Μη χάσετε αυτή την Παρασκευή το “Crash”.

Πείτε στον περιπτερά σας να σας κρατήσει ένα τεύχος, γιατί θα εξαφανιστεί πριν σκάσει στην αγορά.


Το εξώφυλλο είναι συλλεκτικό.

 Έχουμε ένα DVD (δωρεάν) που δεν πρέπει να χάσετε… 
Μαζί με όλη την οικογένεια.

Για να κατανοήσετε πώς ξεπουλήθηκε η πατρίδα μας και πώς κέρδισαν δισεκατομμύρια και εξακολουθούν να κερδίζουν εκείνοι που τη μετέτρεψαν σε μπανανία-γερμανικό προτεκτοράτο.
 Είναι ένα ντοκιμαντέρ παραγωγής του “Crash”, που θα κρατήσετε στη συλλογή σας και θα το δίνετε να το δουν οι φίλοι και οι συγγενείς σας…

Στο “Crash” που κυκλοφορεί την παρασκευή, μεταξύ άλλων θα διαβάσετε για τα λεφτά που ρίχνουν η Τρόικα και η διεθνής τοκογλυφία στην αγορά των ΜΜΕ, προκειμένου να γίνεται μαύρη προπαγάνδα υπέρ του Μνημονίου και της παρουσίας των δυνάμεων κατοχής στην Ελλάδα.

Εάν λάβετε υπόψιν σας ότι η Siemens ρίχνει 100 εκατομμύρια για μαθήματα και σεμινάρια εναντίον… της διαφθοράς (!), τότε θα συνειδητοποιήσετε πλήρως πώς δουλεύει η 5η φάλαγγα στην Αθήνα.

Επίσης στο “Crash” που θα κυκλοφορήσει αυτήν την παρασκευή στις 2 Μαρτίου, για πρώτη φορά δίνουμε στη δημοσιότητα όλα τα ντοκουμέντα για τη λεηλασία 160 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Εξωτερικών τις «ημέρες Παπανδρέου» στην πρωθυπουργία!

Αλήθεια, όλα αυτά τα εκατομμύρια πού πήγαν, «για την υπεράσπιση την εθνικών συμφερόντων και την προώθηση των εθνικών θέσεων»;

Διαβάστε στο “Crash” το συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τα swaps που έφτιαξαν με την GoldmanSachs οι Σημίτης – Παπαδήμος και τα οικονομικά επιτελεία τους. Αυτά σε πρώτη φάση!

Πανηγύρισαν οι γερμανικές εφημερίδες για την ποινή που μου επέβαλε το ΕΣΡ. Τρεις μέρες η “Βild” αλλά και ο υπόλοιπος γερμανικός Τύπος έγραφαν για τον «υβριστή της Μέρκελ» και τους σκιτσογράφους (μάλλον εννοούν τον έγκριτο συνάδελφο Στάθη και τα εκπληκτικά σκίτσα του για τη νέα γερμανική Κατοχή), που διεγείρουν τις ελληνογερμανικές σχέσεις και προκαλούν ένταση.

Την ίδια ώρα εδώ στην Ελλάδα τα Megaλα και τα Θαλασσινά Κανάλια πρόβαλλαν τους φόβους των Γερμανών εφοριακών να εγκατασταθούν στην Ελλάδα και έλεγαν (στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ) ότι όσοι βρίζουν τους Γερμανούς είναι «καραγκιόζηδες» και «λαϊκιστές»(!). Όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: