Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Που ετοιμάζουν το Τσουνάμι στο Αιγαίο; ...''Εκεί που θα βουλιάξουμε τους Τούρκους ''

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIma4TVLZEe1weks6WQ7TGQxAnnyskc8E8HEygk64TgsrYMDDcZYtfL_R3_qVfH3g68R-tlfqzDGksSLuB2jECHiS4Xoeh3ntKYvyj05k3ZfJoNkG55W15_Lsn2DEptIr4rbXVkiSPJh0h/s1600/download.jpg

Τσουνάμι Βολών  στο Αιγαίο ετοιμάζει το Πολεμικό Ναυτικό !
Παρα την κρίση ,την έλλειψη καυσίμων ,την απαξίωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ...
 
Ή και  το ωραίο που άκουσα σε μια εκπομπή ,μα καλα΄δεν γνωρίζουν οι πιλότοι τον κίνδυνο όταν επιλέγουν να πάνε στη Πολεμική Αεροπορία ;
Τι να του πεις του άσχετου χαρτογιακά της κρατικοδίαιτας  μαφίας των λαμογίων και λοιπών τρωκτικών του δημοσίου πλούτου !
 
Το να πετάς και να γίνεσαι ο πρώτος των πρώτων είναι συναίσθημα μοναδικό .είσαι ο κυρίαρχος των Ουρανών, γίνεσαι ημίθεος συνάδελφος του Ερμή , είσαι ο Ποσειδώνας των Πυλών της Θάλασσας!
 
Ετοιμάζουν Τσουνάμι Βολών  οι Καπεταναίοι στο Αιγαίο ...Όταν ρώτησα ένα Αξιωματικό που θα γίνει η σχεδιαζόμενη Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού μου απάντησε πολύ σοβαρά
'' Εκεί που θα βουλιάξουμε τους Τούρκους !''
 
Πρίν απο λίγο καιρό ο Α/ΓΕΕΘΑ ρώτησε τον Αξιωματικό των έργων στη τάφρο του Έβρου δείξε μου που θα τους πνίξουμε ...Ατάραχος ο Αξιωματικός έδειξε στο χάρτη και στο έδαφος το σημείο που θα έχει σχεδιαστεί να πλημμυρίσει την τάφρο !
 
Τώρα σήμερα προσπαθώντας να αλιεύσω μια διαρροή για το Τεράστιο τσουνάμι των βολών που ετοιμάζεται στο Πολεμικό μας Ναυτικό ...Ο Αξιωματικός μου απάντησε σοβαρά '''Εκεί που θα βουλιάξουμε τους Τούρκους ΄΄΄
 
Σίγουρα οι Βολές θα είναι οι μεγαλύτερες που έχουμε δει για το πολεμικό Ναυτικό ...Θα γίνουν βολές με όλα τα διαθέσιμα όπλα ..Θα πετάξουν χαμηλά  Απάτσι και θα ρίξουν τους πυραύλους που έχουν κρατήσει κάβα ..'Οπως έλεγαν ..
 
Τα Μιράζ θα ρίξουν Exocet ρώτησα τους χειριστές ; Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται απάντησαν .... Θα δούμε πράματα και θάματα φέτος στο Αιγαίο μας !
 
Την ιδια ώρα που  κάποιοι μας έχουν μαυρίσει την ψυχή μας ,με την κρίση και η κακομοιριά τους  ...

Κάτι νέο γεννιέται και με έπιασε να σιγοτραγουδώ φάλτσα ,γυρίζοντας από το Πεντάγωνο ...Είναι ωραία στο Αιγαίο μας και ξημερώνει ακόμη  μια άλλη καλή μέρα στην Πατρίδα μας !
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: