Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Το Κρεμλίνο δεν αποκλείει τρομοκρατική απειλή από την Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

kremlino
Τα μέτρα που έλαβε η Ρωσία κατά της Τουρκίας, σε συνδυασμό με διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβάνουν και την πιθανή τρομοκρατική απειλή, ανέφερε πριν από λίγο  ο  εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων ***Ria Novosti.


Απαντώντας ο ίδιος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν τα σχέδια αυτά σχετίζονται με την ενίσχυση του ελέγχου των γεωργικών προϊόντων από την Τουρκία με την τρομοκρατία  ο Πεσκόφ, δήλωσε: «Αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες,  που ανήκουν σε  ένα ευρύ πεδίο  διαφορετικών παραγόντων».

Όταν ρωτήθηκε για  τον ρόλο της  τουρκικής τρομοκρατικής απειλής, ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου είπε: «Ο ρόλος της τρομοκρατικής απειλής, βέβαια, δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Την ίδια στιγμή  350 επίλεκτοι Ρώσοι Spetsnaz του Υπουργείου εσωτερικών πραγματοποιούν άσκηση ετοιμότητας για την περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας εντός ρωσικού εδάφους.

Οι μεγάλης κλίμακας ασκήσεις των πλέον επίλεκτων ρωσικών δυνάμεων του Υπουργείου Εσωτερικών  πραγματοποιήθηκε στην περιοχή  Νίζνι Νόβγκοροντ.


Από την άλλη πλευρά ολόκληρος ο ρωσικός μηχανισμός ασφαλείας του ρωσικού κράτους, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών υπηρεσιών FSB , GRU, SVU, είναι σε κόκκινο συναγερμό.  Υπάρχουν  ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την ύπαρξη τελικά  σαμποτάζ στην Κριμαία με την διακοπή του ρεύματος,  από Τατάρους αυτονομιστές σε συνεργασία με τουρκικές μυστικές υπηρεσίες .

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,οι κινήσεις και οι δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου περί τουρκικής τρομοκρατικής απειλής , η κατάσταση στον Καύκασο όπου έχουμε παρουσία των « παλικαριών» του ISIS, καθημερινά , η πιθανή παρουσία και τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στα πλαίσια πιθανού σχεδίου αποσταθεροποίησης της Ρωσίας από Τουρκογενείς και τουρκικής καταγωγής πράκτορες , σημαίνει ένα πράγμα,….λίαν συντόμως πόλεμος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: