Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Λαβροφ: «Να Παραδώσουμε Αντιαεροπορικά Όπλα στην Ελλάδα!!! Άρνηση Ρώσων Στρατηγών: H Ελλάδα έχει χάσει την Κυριαρχία της!!!

cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1c
Επιβεβαίωση του άρθρου του Σπύρου Πρίφτη από τον ίδιο Βλαντιμίρ Πούτιν!!!
Σε άμεση επιβεβαίωση του Αρθρου του Σπυρου Πριφτη με τιτλο Εντολή Πούτιν:*** Εξαλείψτε την Τουρκική Αεροπορία!


Ηρθε απο το πιο επισημο χειλη του ιδιου του Βλατιμιρ Πουτιν! ( Οταν αλλα site-blog, και μεγαλα ΜΜΕ, γραφανε αλλα ντ αλλων!)
ΜΟΣΧΑ – Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Πέμπτη ότι η Ρωσία είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τις Ηνωμένες Πολιτείες για την διαδρομή πτήσης του αεροπλάνου (Su24 ) από την Συρία προς τα Τουρκίκα σύνορα .

«Η αμερικανική πλευρά, η οποία οδηγεί τον συνασπισμό των Ανταρτων της αντιπολίτευσης στην Συρια, αλλα και του ISIS μαζι με την Τουρκία, γνώριζε για την τοποθεσία και την ώρα της πτήσης του αεροπλάνου μας, και μας χτύπησε ακριβώς εκεί και εκείνη τη στιγμή», δήλωσε ο Πούτιν σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο ομόλογό του Φρανσουά Ολάντ στο Κρεμλίνο.

Τα λεγομενα του Πουτιν που επιβεβαιωνουν τα οσα εγραψε ο Σ.Πριφτης, Γραφει σε Δημοσιευμα της η The Japan Times με τιτλο: Πούτιν αναφέρει ότι οι ΗΠΑ είχαν το ίχνος πτήσης του μαχητικου Su 24 πριν από την Τουρκία που το κατερριψε! δειτε ***εδω:http://www.japantimes.co.jp/news

Αφου περασαν ειδη τα 2 πρωτα επικινδυνα 24ωρα, και επικρατησε η λογικη και ψυχραιμια, κυριος απο την Ρωσικη πλευρα, μιας και η εισήγησης για αντιποινα προς την Τουρκια ηταν πολλες προς τον Πουτιν!

Με το επικρατεστερο σεναριο να ειναι ενας Βομβαρδισμός των Τουρκικών Πολεμικων Αεροδρομιων με Πυραυλους Εδαφους-Εδαφους, Αλλα και cruise, ωστε να εξαλείψουν μια και καλη την Τουρκική Αεροπορια, χωρις Ρωσικες απώλειες,αλλα και Τουρκων Αθωων Πολιτων! Τα χτυπηματα θα ειναι χειρουργικα ακριβειας,με 100 εως 200 Πυραυλους! Τελικα αποκλειστηκε αυτη η επιλογή (για την ωρα!)
Προταση Φωτια απο Σεργκει Λαβροφ :Να Παραδώσουμε Αντιαεροπορικα Οπλα στην Ελλαδα!!!
Μια Προταση Φωτια του Ρωσου Υπουργου Εξωτερικων Σεργκει Λαβροφ σε ενα απο τα πολλα Πολεμικα συμβουλια Πουτιν-Στρατηγων,που ακολούθησε μετα την Καταρριψη του Su24, βγαινει στο προσκηνιο :

O Σεργκέι Λαβρόφ αναφέρθηκε στην «επίμαχη» συνομιλία που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά, στην οποία ο τελευταίος του έθεσε υπόψη τις 1.500 τουρκικές παραβιάσεις στο Αγαιο, σε ετήσια βάση! Προτείνοντας ως αντιποινα στην Τουρκια η Ρωσια να παραδώσει Αντιαεροπορικο εξοπλισμο στον Ελληνικο Στρατο!

Η απαντηση που ελαβε απο τους Ρωσους Στρατηγούς, ηταν αποκαρδιωτικη για την Ελλαδα!
Συγκεκριμένα του τονισαν: Οτι κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο να γινει λογο οτι η Ελλαδα ειναι μελος του ΝΑΤΟ-ΕΕ! Δευτερον:

Η Ελληνικη Κυβερνηση ειναι Αναξιοπιστη σαν παράδειγμα «δεν δέχτηκε την Ρωσική οικονομική βοηθεια που πρότειναν στον Α.Τσιπρα!
Αλλα και οτι η Ελλαδα εχει απορριψη επανειλημμένως την Ρωσικη προταση για δημιουργια μιας βασης σε ενα ελληνικο νησι!

Το πιο κυριοτερο απο ολα που ειπαν ,ειναι οτι και να τα παρακάμψουμε ολα αυτα τα κολλήματα, η Ελλαδα εχει χασει την Κυριαρχια Της, και την έχει παραχωρήσει στους Δανειστες της, οπου αυτη περνουν και τις αποφασεις για την τυχη της Χωρας!!! Διαφωνει κανεις;
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: