Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μας κατηγορούν οι Τούρκοι ανήμερα της εορτής του Αρχάγγελου Μιχαήλ για παραβίαση του τουρκικού FIR. Τυχαίο;

arxaggelos-mixahl-Polemikh-Aeroporia
Tέσσερα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο, λένε οι Τούρκοι!!


Τέσσερα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παραβίασαν τον Τουρκικό εναέριο χώρο  το Σάββατο, αναφέρει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο στον ιστότοπό του με «όλας τας τιμάς‘‘ , προσδιορίζοντας την Πολεμική μας  Αεροπορία ως ‘επιβουλέα‘ του τουρκικού κράτους.    .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παραβίαση του εναέριου χώρου κράτησε για ένα λεπτό, και τα ελληνικά αεροσκάφη έκαναν στροφή στα αριστερά και απομακρύνθηκαν από τον  τουρκικό εναέριο χώρο, όταν πλησίασαν δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, αναφέρει σήμερα η τουρκική εφημερίδα *** Sabah .


Μιλάμε σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,ανήμερα της μεγάλης εορτής των Αγίου  Ταξιάρχη Μιχαήλ , προστάτη της πολεμικής αεροπορίας, για τουρκική ταινία ‘’επιστημονικής φαντασίας‘’.  



Ακόμα και να  κάναμε αποδεκτό εδώ  στην πατρίδα μας το ‘‘φανταστικό σενάριο‘‘ της παραβίασης του τουρκικού εναέριου χώρου, σε καμία περίπτωση ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη δεν θα  ‘‘έβαζαν την ουρά στα σκέλια‘’ άμα την εμφανίσει  τουρκικών μαχητικών F-16.


Το κύριο όμως θέμα είναι ότι μετά την εορτή του Αγίου Δημητρίου , ημέρα εορτής του Αγίου και απελευθέρωσης της Θες/νικης από τους Τούρκους και σήμερα εορτή του Αρχάγγελου Μιχαήλ , ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ανακοίνωνοντας ότι ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ τον τουρκικό ενάεριο χώρο. 


Η όλη στάση ‘‘μυρίζει‘‘  εσκεμμένη πρόκληση με σκοπό να πιεστεί η ελληνική κυβέρνηση, για το Αιγαίο.   


Τέσσερα  ελληνικά μαχητικά F-16 που ανήκουν στην ελληνική Αροπορία παραβίασαν τον  τουρκικό εναέριο χώρο μεταξύ τ 1:19 μ.μ.-15.15 μ.μ. νοτιοδυτικά της Αττάλειας, πρόσθεσε η ανακοίνωση .


Το περιστατικό συνέβη στην νότια περιοχή του Κας, που βρίσκεται στην επαρχία της Αττάλειας, η οποία θα φιλοξενήσει την σύνοδο κορυφής των  G20 τον Νοέμβριο  στις 15-16, τονίζει η εφημερίδα .


Στις 3 και 4 Οκτωβρίου, ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη είχαν παραβιάσει τον Τουρκικό εναέριο χώρο και το  τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε το  Ρώσο πρέσβη στο υπουργείο για τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου, αναφέρει η Sabah συνδέοντας τους Ρώσους με τους Έλληνες στο ζήτημα των παραβιάσεων.


Παρουσιάζουν δηλαδή οι Τούρκοι την ελληνική και την ρωσική αεροπορία ως ‘‘βιαστές‘‘ των τουρκικών ουρανών.

Τυχάιο ;

Δεν νομίζουμε σε καμία περίπτωση.

Απειλούν στην Κύπρο για τα κοιτάσματα οι Τούρκοι, απειλούν στο Αιγαίο μαζί με την Γερμανία για ‘‘κοινές περιπολίες‘’ , στην ουσία όμως αφορά την συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, απειλούν στην Δυτική Θράκη για παραβίαση των δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων .


Με λίγα λόγια για την Άγκυρα, στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή έχουν δημιουργηθεί συνθήκες ‘‘κατάλληλες‘’ με αυτές που είχαν δημιουργηθεί το 1974 , λόγω οικονομικής κρίσης.


‘’Ωσμίζονται  αίμα‘’ οι Οθωμανοί Τούρκοι και θα τρέξουν να ‘’δαγκώσουν‘‘ από την πατρίδα μας για να αρπάξουν ότι μπορέσουν μετά την μισή Μεγαλόνησο  το 1974.


Τίποτα δεν είναι τυχαίο  από τους Τούρκους Ισλαμιστές, τίποτα δεν ‘‘ανακοινώνουν‘‘ στην τύχη , όλα λειτουργούν βάσει προγραμματισμένου σχεδίου. 

Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό και κατανοητό από όλους μας.


Πιστεύουμε  όμως αυτήν την φορά να δώσουμε και εμείς ένα ‘‘μάθημα‘’ που δεν θα το ξεχάσουν ΠΟΤΕ.

*** Sabah .

Δεν υπάρχουν σχόλια: