Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ελλάδα βραχονησίδες και σημαίες

Όποιος διαβάσει το παρακάτω κείμενο και είναι κάτοικος μεγάλης πόλης ίσως διαφωτιστεί έτι περαιτέρω για την σημασία της Ελληνικής σημαίας σε κάθε βραχονησίδα της πατρίδας μας.


Όταν το 1996 ο δήμαρχος Καλύμνιων κ. Διακομιχάλης τοποθετούσε την Ελληνική σημαία  στην Ελληνική βραχονησίδα Ίμια κάποια ….Ελληνικά ΜΜΕ σε απόλυτη αρμονία με την κυβέρνηση Σημίτη τον κατηγορούσαν ότι θέτει σε κίνδυνο τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ότι ασκεί δική του εξωτερική πολιτική και άλλες τέτοιες ανυπόστατες ηλιθιότητες.
Ηλιθιότητες γιατί ο άνθρωπος έβαλε μια σημαία Ελληνική σε Ελληνικό έδαφος!!!!!

Αν οι τούρκοι αμφισβητούν Ελληνικό έδαφος και δεν τους αρέσει να βλέπουν Ελληνικές σημαίες σε Ελληνικά εδάφη εμείς αδιαφορούμε και τους γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.

Πρέπει να καταλάβει ο αναγνώστης μιας Ελληνικής μεγαλούπολης ότι η τοποθέτηση της Ελληνικής σημαίας σε μια βραχονησίδα που βρίσκεται ανάμεσα  σε κατοικημένα νησιά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με την τοποθέτηση της Ελληνικής σημαίας στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε δύο γειτονιές η σε δύο περιοχές που απέχουν η μία από την άλλη τέσσερα ή πέντε χιλιόμετρα.

Αυτό μας απαγορεύουν να κάνουμε οι τούρκοι!!!!!
Μας απαγορεύουν να τοποθετούμε την Ελληνική σημαία σε Ελληνική γειτονιά ή περιοχή.

Αντί ή Ελλάδα (το Ελληνικό κράτος- κυβέρνηση) να υπερασπιστεί την Ελληνική γειτονιά – περιοχή  με νύχια και με δόντια, απλά απαγορεύει την τοποθέτηση Ελληνικής σημαίας σ’ αυτή την γειτονιά-περιοχή και το χειρότερο, απαγορεύει στους κατοίκους να ξαναπεράσουν από την Ελληνική γειτονιά - περιοχή  αυτή.

Καταλάβατε κύριοι το παράλογο της υπόθεσης αλλά και την σοβαρότητα της κατάστασης;
Αυτή λοιπόν η γειτονιά- περιοχή ονομάζεται γκρίζα ζώνη .

Αυτές είναι οι γκρίζες ζώνες των τούρκων με την βοήθεια των Ελληνικών κυβερνήσεων.
Το κακό είναι ότι αυτές οι γκρίζες  ζώνες είναι βαθειά μέσα στα Ελληνικά ύδατα και πριν φτάσουμε στην περιοχή της γκρίζας ζώνης αυτής υπάρχουν κατοικημένα νησιά.

Αλλά κατοικημένα Ελληνικά νησιά δεν υπάρχουν μόνο πριν φτάσουμε στην γκρίζα ζώνη αλλά και γύρω από αυτήν σε αποστάσεις της τάξεως των 2 ή 3 ή 4 ή 5 χιλιομέτρων από αυτή.

Τα Ίμια είναι ακατοίκητα Ελληνικά νησάκια αλλά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Κάλυμνο με πληθυσμό γύρω στους 15.000 κατοίκους και σε μικρή απόσταση από την Λέρο με πληθυσμό γύρο στους 8.500 κατοίκους. Καταλάβατε;

Τα Ίμια είναι μετά την Λέρο στον Χάρτη και λίγο πριν την Κάλυμνο, καταλάβατε;
Τα Ίμια επίσης απέχουν μικρή απόσταση από την Κω με πληθυσμό 35.000 κατοίκους. Καταλάβατε;
Οι τούρκοι μας δουλεύουν και επιβουλεύονται όλα τα νησιά του Αιγαίου μέσω τις εφεύρεσης των …..γκρίζων ζωνών και εμείς παίζουμε το παιχνίδι τους και αντί να βαράμε τον γάιδαρο βαράμε το σαμάρι.

Οι Φούρνοι είναι κατοικημένο νησί και οι βραχονησίδες όπου τοποθετήθηκε η Ελληνική σημαία απέχουν μόλις λίγα χιλιόμετρα από τους φούρνους που έχουν πληθυσμό 1000 κατοίκους, από την Πάτμο με πληθυσμό 3000 κατοίκους αλλά και από την Σάμο με πληθυσμό 45.000 κατοίκους.
Πρέπει πάση θυσία να σταματήσουμε το παιχνίδι της Άγκυρας και με κάθε κόστος πριν κλάψουμε εξολοκλήρου το Αιγαίο, γιατί χωρίς Αιγαίο, δεν υπάρχει Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: