Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Αντ. Σηφάκης : Ρωσία – Ευρώπη στηρίζουν τον τουρισμό στη Τουρκία


Σε στασιμότητα προκρατήσεις – τζίρος στην Ελλάδα Παρά τις περί του αντιθέτου εκτιμήσεις, η Τουρκία εμφανίζει εντυπωσιακή άνοδο του τουριστικού ρεύματος και από την Ρωσία και από την Ευρώπη και ιδίως από την Γερμανία , λέει ο τουριστικός επιχειρηματίας Αντύπας Σηφάκης στον 98.4 , από τους βασικούς διακινητές Ρώσων τουριστών στη Κρήτη.


Κατά τον ίδιο , η Τουρκία μέχρι τις εκλογές θα ρίξει τους τόνους, αλλά και μετά από αυτές ίσως γιατί θέλει να μην σπάσει τις οικονομικές σχέσεις με την ευρωζώνη, όμως στη Κύπρο θα κινηθεί εξ ανάγκης επιθετικά ίσως και από τώρα.

Η Ελλάδα από τον Μάρτιο και μετά εμφανίζει καθίζηση σε προκρατήσεις από την Ευρώπη και ραγδαία κάμψη από τη Ρωσία , για την τελευταία μάλιστα ως υπαιτιότητα βλέπει την ταύτιση της Ελλάδας με τις αμερικανικές κυρώσεις , έναντι της Ρωσίας, ο τουριστικός επιχειρηματίας Αντύπας Σηφάκης .

Μάλιστα ο ίδιος σημειώνει ότι παρά τις περί του αντιθέτου εκτιμήσεις, η Τουρκία εμφανίζει εντυπωσιακή άνοδο του τουριστικού ρεύματος και από την Ρωσία και από την Ευρώπη και ιδίως από την Γερμανία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: