Νέες σοροί φαίνεται πως εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σχοινιά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες έως αυτήν την ώρα, πληροφορίες. 

 
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, οι άνδρες της Πυροσβεστικής σαρώνουν τις πληγείσες περιοχές μετά τη νεροποντή που έπληξε το Μάτι και τις περιοχές που έγιναν στάχτη.

Ταυτοποιήθηκε η σορός 13χρονου

Τραγικός ήταν ο επίλογος και στην υπόθεση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου. Δυστυχώς το απευκταίο σενάριο επιβεβαιώθηκε και λίγες μόλις ώρες μετά τη ταυτοποίηση των δίδυμων κοριτσιών, το μεσημέρι του Σαββάτου ταυτοποιήθηκε και η σορός του 13χρονου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Missing Alert για τον ανήλικο ο οποίος αγνοούνταν από τις 23 Ιουλίου μετά την πυρκαγιά στο Μάτι. Ωστόσο σήμερα η μητέρα του ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι ο γιος της ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα.
Ταυτοποιήθηκε η σορός του 13χρονου
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρεται χαρακτηριστικά:
 
 
«ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ 13 ΕΤΩΝ
Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.
Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο.
Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.
 
 «To Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των κοριτσιών και θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν».