Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ των… σκληρών του Ερντογάν σε νέες περιπέτειες!


Οι άνδρες της ασφαλείας του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, έγιναν και πάλι θέαμα και θέμα με την έλλειψη διπλωματίας στη συμπεριφορά τους, σύμφωνα με τους New York Times και το Associated Press.

Την περασμένη εβδομάδα προπηλάκισαν άνδρα της ασφαλείας του ΟΗΕ, ο οποίος εκτελούσε ελέγχους των εισερχομένων στο κτήριο. Τη στιγμή εκείνη στο βήμα βρισκόταν ο Μαχμούντ Αμπάς και ο Τ. Ερντογάν δε μπορούσε να περιμένει στην ουρά για να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι των προσωπικών αντικειμένων άλλων διπλωματών.

Η ασφάλειά του προσπάθησε να τον περάσει όσο πιο γρήγορα γινόταν, αλλά ο αστυνομικός τους σταμάτησε, και σύμφωνα με πληροφορίες έσπρωξε τον Τ. Ερντογάν, με αποτέλεσμα η προσωπική του φρουρά να πέσει πάνω στο φρουρό του ΟΗΕ και να τον ρίξει κάτω.

Προκλήθηκε αναστάτωση κι επιπλέον άτομα της ασφάλειας του ΟΗΕ έσπευσαν στο σημείο. Ένας φρουρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες στα πλευρά του.

Ο Τ. Ερντογάν ήταν σε προσωπικό ραντεβού με τον Τζαλάλ Ταλαμπανί, όταν έμαθε ότι ανέβηκε στο βήμα ο Μ. Αμπάς, παρά το ότι υπήρχε πρόγραμμα των ομιλητών.

Την επόμενη φορά καλό θα ήταν να είναι πιο συνεπής για να μην αναγκάζονται να δείχνουν τα πρωτόγονα ένστικτά τους και μέσα στο κτήριο του ΟΗΕ.




defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: